MARKET

Το ποδόσφαιρο αλλάζει και η Adidas δείχνει το δρόμο

Το ποδόσφαιρο αλλάζει και η Adidas δείχνει το δρόμο

Το παλιό τελείωσε, ώρα για το καινούριο. Η adidas αλλάζει όλη τη συλλογή των ποδοσφαιρικών της παπουτσιών.

Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Οι θέσεις των παικτών στο γήπεδο, τα χαρακτηριστικά και δυνατότητές τους που είχαν κάποτε σημασία, πλέον δεν έχουν. Υπάρχει ένα νέο σύνολο αρχών που καθορίζουν το παιχνίδι. Ξεχάστε όλα όσα νομίζατε ότι ξέρατε για το ποδόσφαιρο. Το μέλλον είναι εδώ και η adidas βρίσκεται στην πρωτοπορία.

Σε ένα νέο, διαφορετικό από τα συνηθισμένα, video που κυκλοφόρησε σήμερα (δείτε το εδώ: https://youtu.be/wANl9uMVvZI ) , παίκτες όπως οι Leo Messi, Thomas Müller, Luis Suarez και Oscar, δίνουν το σύνθημα για να αρχίσει η ποδοσφαιρική επανάσταση και ανακοινώνουν το τέλος της υπάρχουσας συλλογής ποδοσφαιρικών παπουτσιών της adidas. Τα Predator, F50, 11Pro και Nitrocharge δεν θα υπάρχουν πια!

Η adidas βρίσκεται πάντα στην πρώτη θέση της καινοτομίας στο ποδόσφαιρο. Για αυτό, συνεργάστηκε με κορυφαίους προπονητές, όπως ο Pep Guardiola και ο Jose Mourinho, και διαπίστωσαν ότι το παιχνίδι έχει πλέον αλλάξει. Συγκεκριμένα, σε αντίθεση με τις θέσεις και τύπους παικτών που γνωρίζαμε μέχρι πρόσφατα, οι σύγχρονες ποδοσφαιρικές ομάδες χρειάζονται μόνο δύο είδη ποδοσφαιριστών μες στο γήπεδο.

Το ποδόσφαιρο αλλάζει και η Adidas δείχνει το δρόμο

Μιλώντας λίγο πριν την παρουσίαση της τελευταίας τεχνολογικής επανάστασης της adidas, ο Pep Guardiola είπε: « Όλα έχουν να κάνουν με το χάος και τον έλεγχο. Χρειαζόμαστε και τα δυο. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Μια ομάδα χρειάζεται στο γήπεδο παίκτες που μπορούν να αναλύσουν και να υπηρετήσουν το τακτικό πλάνο. Χρειάζεται όμως και εκείνους που λειτουργούν πιο ελεύθερα και δείχνουν, όσο περισσότερο γίνεται, το ταλέντο τους στο χορτάρι. Όταν μια ομάδα καταφέρνει να συνδυάσει σωστά αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, έχει μεγάλο πλεονέκτημα για τη νίκη».

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015, ο κόσμος του ποδοσφαίρου θα γνωρίσει για πρώτη φορά τα νέα επαναστατικά προϊόντα της adidas που είναι σχεδιασμένα για το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Στο μεταξύ οι fans μπορούν να συμμετέχουν στη συζήτηση για την ποδοσφαιρική επανάσταση, στα social media της adidas με hashtag #BeTheDifference.

Το ποδόσφαιρο αλλάζει και η Adidas δείχνει το δρόμο

Καλώς ήλθατε στο νέο ποδοσφαιρικό κόσμο της adidas. Καλώς ήλθατε στο Χ και ACE.

Σχετικά με την κατηγορία adidas Football

Η adidas είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αποτελεί επίσημο χορηγό και προμηθευτή των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στον κόσμο, όπως το FIFA World Cup, το FIFA Confederations Cup, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η adidas επίσης χορηγεί μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως, όπως οι Real Madrid, FC Bayern Munich, AC Milan, Flamengo και Chelsea. Επίσης, μερικοί από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου ανήκουν στο δυναμικό της adidas, όπως οι Leo Messi, Gareth Bale, Thomas Müller, Luis Suarez, James Rodriguez, Diego Costa, Mesut Özil, αλλά και οι Έλληνες Kώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ορέστης Καρνέζης και Γιάννης Μανιάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ