MARKET

Το πιο hot gaming event από την Media Markt

Το πιο hot gaming event από την Media Markt

Η Media Markt διοργάνωσε το πιο hot gaming event της χρονιάς, με live twitter αναμετάδοση σε Meerkat & Periscope.

Η Media Markt, Νo1 εταιρεία σε πωλήσεις ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών στην Ευρώπη, σε συνεργασία με το gaming portal GameOver.gr, διοργάνωσε το πιο hot MOBA event της χρονιάς για ένα από τα πλέον αναμενόμενα games για το 2015.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Απριλίου, μετά τις 17:00, στο κατάστημα της Media Markt στη Λ. Συγγρού, οι gamers είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να μάθουν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο νέο MOBA παιχνίδι της Blizzard, Heroes of the Storm.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν battle keys για να παίξουν τζάμπα το παιχνίδι ενώ κάποιοι extra τυχεροί, κατόπιν κλήρωσης, κέρδισαν πλούσια δώρα: από ποντίκια και σακίδια μέχρι τηλεόραση 42΄.

Ακόμη όμως και για αυτούς που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στο event, η Media Markt φρόντισε να έχει απευθείας αναμετάδοση του event για να το απολαύσουν από μακριά. Πρώτη λοιπόν χρησιμοποίησε τo πιο hot social media trend αυτής της περιόδου, τα apps “Periscope” & “Meerkat", μεταδίδοντας σε real time το event στο Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτή την εκδήλωση, εγκαινιάζεται μία νέα εποχή με διοργάνωση gaming events στα πιο μοντέρνα και μεγάλα μαγαζιά ηλεκτρικών. Σε αυτά θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι της Media Markt γνωρίζοντας από κοντά τους πιο hot τίτλους του gaming.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ