MARKET

Το Nike Air Max 97 επιστρέφει δυναμικά με την έκδοση Silver Bullet

Το Nike Air Max 97 επιστρέφει δυναμικά με την έκδοση Silver Bullet

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του, το εμβληματικό Nike Air Max 97, που έδωσε άλλον αέρα στο στυλ της δεκαετίας του '90, κάνει δυναμική επιστροφή με την έκδοση Nike Air Max 97 Silver Bullet.

Το ανανεωμένο μοντέλο μαγνητίζει τα βλέμματα χάρη στις ανακλαστικές γραμμές και τους ασημένιους τόνους που παραπέμπουν στα ιαπωνικά τρένα μεγάλης ταχύτητας.

Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν χαρακτηρίζεται μόνο για το στυλ του: Ο συνδυασμός υλικών όπως δέρμα και ύφασμα στο άνω μέρος προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα ενώ η αντικραδασμική προστασία Max Air σε όλο το μήκος του, δίνει μια ανάλαφρη αίσθηση άνεσης.

Η σειρά Air Max πρωτοκυκλοφόρησε το 1987 και έκανε για πρώτη φορά ορατή την αερόσολα, ξεκινώντας μια επανάσταση που δε σταματά ποτέ. Αυτό που ξεκίνησε ως πείραμα στην αντικραδασμική προστασία σύντομα εξελίχθηκε σε μια θρυλική σειρά που κατέκτησε τον στίβο και τους δρόμους. Με το πέρασμα των χρόνων ενσωματώθηκαν νέα σχέδια και τεχνολογίες, αλλά η κληρονομιά της Nike στο στυλ και την τεχνολογία παραμένει ίδια.

Tο Nike Air Max 97 Silver Bullet θα είναι διαθέσιμο από τις 13 Απριλίου στο nike.com και τα καταστήματα Nike στην Ερμού και την Γλυφάδα.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο ακόλουθο link: http://gonike.me/am97 και θα λάβεις ενημέρωση μέσω SMS για να αποκτήσεις το Nike Air Max 97 Silver Bullet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ