MARKET

Το MACH3 Turbo της Gillette είναι η... Μπαρτσελόνα του ξυρίσματος

Το MACH3 Turbo της Gillette είναι η... Μπαρτσελόνα του ξυρίσματος

Το ξύρισμα δεν είναι απλή υπόθεση για τον άνδρα. Χρειάζονται συγκεκριμένες προϋποθέσεις προκειμένου να μετατραπεί σε μία ευχάριστη διαδικασία, ανάλογη μ' ένα υπέροχο γκολ του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα. Και η Gillette, μέσω του MACH3 Turbo έρχεται να δώσει τη λύση.

Κάποια στιγμή στη ζωή του άνδρα, γίνεται το "κλικ". Συνειδητοποιεί ότι το "αρκετά καλό" δεν είναι πλέον αρκετό. Χρειάζεται το τέλειο, το εξαιρετικό. Είτε αυτό αφορά τη ζωή του, είτε το ξυραφάκι του.

Όταν ένας άνδρας αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι έχει επιλογές και αποφασίζει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, τότε είναι που γίνεται το "κλικ" στη ζωή του. Το ίδιο ισχύει και για το ξυραφάκι του. Ένα αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς του. Βέβαια, η διαδικασία "ωρίμανσης" δεν είναι εύκολη και συνδέεται με αλλαγές στη συμπεριφορά, στις συνήθειες και τις προτιμήσεις του.

Το MACH3 Turbo της Gillette είναι η... Μπαρτσελόνα του ξυρίσματος

Οι περισσότεροι άνδρες μπορούν να θυμηθούν τέτοιες στιγμές, όπου κάτι έκανε "κλικ" και έκαναν ένα βήμα μπροστά στη ζωή τους. Συνήθως τις θυμούνται με χαρά και ένα "κρυφό" χαμόγελο, καθώς συνειδητοποιούν πόσο έχουν προχωρήσει από τότε.

Όμως, για να ολοκληρωθεί η ευτυχία χρειάζεται και το ανάλογο ξυραφάκι. Χάρη στην ακρίβεια που παρέχει το MACH 3 Turbo της Gillette, οι άνδρες μπορούν να έχουν την αίσθηση της καινούριας λεπίδας για περισσότερο χρόνο σε σχέση με τα ξυραφάκια μιας χρήσης και να κάνουν το επόμενο βήμα: από το "καλό" στο εξαιρετικό.

ΤΟ ΜΑCH3 TURBO ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το MACH3 Turbo είναι καλύτερο από ένα καινούριο ξυραφάκι μιας χρήσης, μέχρι και το 10ο ξύρισμα, καθώς διαθέτει τις πιο κοφτερές λεπίδες της Gillette, που μαζί με την προηγμένη επικάλυψη Thin Uniform Telomer (TUT) προσφέρουν ένα πιο άνετο ξύρισμα.

Επίσης, αλλάζει τα δεδομένα και στο θέμα της ειδικής προστασίας της επιδερμίδας, αφού χάρη σε 10 μαλακά, ευέλικτα microfins που τεντώνουν απαλά το δέρμα πριν να έρθει σε επαφή με τη λεπίδα, χαρίζει μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στο ξύρισμα.

Τέλος, ο άξονας περιστροφή προσαρμόζει την πίεση και εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση, ενώ παράλληλα διευκολύνει το ξέπλυμα του ξυραφιού μετατρέπει το MACH3 Turbo στο ξυραφάκι των ονείρων κάθε άνδρα.

Το MACH3 Turbo της Gillette είναι η... Μπαρτσελόνα του ξυρίσματος

Κι όταν μιλάμε για τα όνειρα ενός άνδρα, το κομμάτι του ποδοσφαίρου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επιθυμιών του. Γι' αυτό το λόγο, η Gillette συνεργάζεται με την Μπαρτσελόνα για να γιορτάσει τη σημασία της ακρίβειας, που βοηθά τους άνδρες να περάσουν από το καλό στο εξαιρετικό.

Άλλωστε, τόσο η Gillette όσο και η "Μπάρτσα" αντιπροσωπεύουν το "απόλυτο" σε θέματα ακρίβειας – η μια σε θέματα ανδρικής περιποίησης και η άλλη στο γήπεδο. Και οι δύο εκφράζουν την επιτομή του εξαιρετικού στο ξύρισμα και στο ποδόσφαιρο.

Κι όταν μιλάμε για κάτι εξαιρετικό, ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έρχεται στο μυαλό μας είναι ο σούπερ σταρ των "μπλαουγκράνα", Νεϊμάρ. Έχοντας πλέον φθάσει στην κορυφή του αθλήματος, ο Βραζιλιάνος μπορεί να κοιτάζει πίσω, να θυμηθεί κάθε σημαντικό βήμα που έκανε και να συνειδητοποιήσει πόσο μακριά έχει φθάσει. Όπως για παράδειγμα το γεγονός πως κατέκτησε για 4 συνεχείς χρονιές τον τίτλο του FIFA Player of the Year, μέχρι την ηλικία των 21 ετών!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΜΩΣ, Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ "ΚΛΙΚ";

Η καμπάνια "απλώς κάνει κλικ" γιορτάζει τις μικρές και μεγάλες στιγμές στην πορεία ενηλικίωσης ενός άνδρα, με χιούμορ και ρεαλισμό. Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα, υπάρχουν στιγμές στη ζωή ενός άνδρα, όπου κάτι κάνει απλώς" κλικ". Το κλικ μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή, αλλά συνήθως σηματοδοτεί μια αλλαγή στη συμπεριφορά ή στον τρόπο ζωής του άνδρα.

Για παράδειγμα, όταν ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι το να σου κουρεύει τα μαλλιά ο συγκάτοικος, ή το να κόβεσαι μονίμως με το ξυραφάκι μιας χρήσης, δεν είναι αρκετά καλό για σένα πια.

Το MACH3 Turbo της Gillette είναι η... Μπαρτσελόνα του ξυρίσματος

Αντλώντας έμπνευση από αυτές τις στιγμές του "κλικ" η Gillette θέλει να βοηθήσει τους άνδρες να αναβαθμίσουν τη διαδικασία του ξυρίσματος, προτείνοντας τις λεπίδες ακριβείας του MACH3 Turbo – με το χαρακτηριστικό ήχο του "κλικ" που ακούγεται όταν η κεφαλή συνδέεται με τη λαβή.

GILLETTE, Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΟΥ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η Gillette είναι η... Μπαρτσελόνα του ξυρίσματος, αφού με τις καινοτομίες της έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο που ο άνδρας αντιλαμβάνεται τη σημασία του ξυρίσματος. Η συνεργασία της Gillette με την Μπαρτσελόνα "σφραγίζεται" απ' τη διαφορετικότητα του Νεϊμάρ.

Το MACH3 Turbo της Gillette είναι η... Μπαρτσελόνα του ξυρίσματος

Ο Νεϊμάρ μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός αθλητής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει βιώσει κι αυτός στιγμές "κλικ" όπως όλοι οι άνδρες σε όλο τον κόσμο. Όμως, ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά στην σπουδαιότητα τέτοιων στιγμών, τον κάνει ξεχωριστό. Όπως είναι άλλωστε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ