MARKET

Το Huawei P9 μας λέει πάντα την αλήθεια

Το Huawei P9 μας λέει πάντα την αλήθεια

Όλα τριγύρω αλλάζουνε, μα η αλήθεια μένει. Και το Huawei P9 μας λέει πάντα και πεντακάθαρα, την αλήθεια!

Πώς θα σας φαινόταν αν ο Λιονέλ Μέσι έπαιζε στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Ρεάλ Μαδρίτης και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Λος Αντζελες Λέικερς; Παραμύθια της Χαλιμάς, αναρωτιέστε; Ίσως, όμως μπορεί και να μην είναι παραμύθια, αλλά μια προοπτική, μια εικόνα από το μέλλον που μόνο το Huawei P9 μπορεί να σας μεταφέρει και να σας αποκαλύψει με αληθινό τρόπο.

Γιατί η ζωή είναι όλο εκπλήξεις και πόσο μάλλον η κινητικότητα στον αθλητισμό. Αλλά με το Huawei P9 όση κίνηση και εκρηκτικότητα κι αν έχουν οι τρεις αυτοί αστέρες, δεν υπάρχει πρόβλημα. Γιατί η φωτογραφία που θα βγάλουν οι ίδιοι ή εσείς, θα έχει μια εκπληκτική πιστότητα και καθαρότητα. Κι αυτό το εγγυάται η κορυφαία dual-lens κάμερα της Leica.

Το Huawei P9 είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο κορυφαίων ονομάτων – της παγκόσμιας τεχνολογικής εταιρείας τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Huawei P9 και της θρυλικής κατασκευάστριας φωτογραφικών μηχανών Leica. Το Huawei P9 διαθέτει την απίστευτα αξιόπιστη dual-lens κάμερα, με εκπληκτική φωτεινότητα και ευκρίνεια που μπορεί να αποτυπώσει κάθε ζωηρό χρώμα πιστά καθώς και να βγάλει εκπληκτικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες με το μοναδικό στυλ της Leica. Το Huawei P9 έχει οθόνη 5.2 ιντσών 1080P, δυναμικό επεξεργαστή Kirin 955 (4x 2.5GHz + 4x 1.8GHz) 64-bit ARM-based με πρωτόγνωρη απόδοση και λειτουργικό σύστημα Android Marshmallow 6.0.

Το Huawei P9 μας λέει πάντα την αλήθεια

Η κάμερα στο Huawei P9 στην τελευταία ναυαρχίδα της Huawei P9 στον τομέα των Smartphones, είναι κατασκευασμένη σε συνεργασία με την Leica. Διαθέτει τους διπλούς φακούς Summarit H 1:2.2/27 ASPH της Leica με έναν 12MP RGB αισθητήρα για χρώματα και έναν 12MP μονοχρωματικό αισθητήρα για λεπτομέρειες. Ο συνδυασμός των λήψεων από τους δύο αισθητήρες, οδηγεί στην τέλεια λήψη. Η Leica είναι ένα από τα πιο εμβληματικά ονόματα στον κόσμο της φωτογραφίας. Γνωστές για τις υψηλές τιμές τους, οι κάμερες Leica είναι φτιαγμένες με ασυμβίβαστη δεξιοτεχνία και η φήμη τους ανάμεσα στους φωτογράφους είναι θρυλική εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα. Χάρη στην εξαιρετική οπτική και στην αφοσίωση στον κλασικό σχεδιασμό, η Leica έχει γίνει ένα Brand πόλος έλξης για τους οπαδούς της φωτογραφίας.

Ακόμα και από τις μέρες της ασπρόμαυρης φωτογραφίας, η Leica μέσα από τους φακούς της ήταν γνωστή για την δική της «Leica φωτογραφία», χαρακτηρισμένη από ευκρίνεια και παραστατικότητα. Ακόμα και σήμερα στην εποχή της ψηφιακής φωτογραφίας αυτή η κλασική «Leica φωτογραφία» συνεχίζει να είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των φακών της Leica. Με απίστευτη ευκρίνεια και λεπτομέρεια, απαλή αντίθεση, εντυπωσιακό βάθος και με πλούσια απόδοση χρωμάτων, είναι δύσκολο να μην ξετρελαθεί κανείς από τις εικόνες της Leica!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ