MARKET

Το Hermes Cup επιστρέφει στη Σύρο

Το Hermes Cup επιστρέφει στη Σύρο

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το μεγάλο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Hermes Cup 2016 που διοργανώνει και φέτος η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στη Σύρο, από 23 εως 25 Απριλίου 2016.

Το τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Hermescup που γίνεται φέτος για 4η χρονιά έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά που γίνεται στη χώρα μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα χρόνια στο τουρνουά συμμετείχαν ακαδημίες από την Χερσόνησο της Κρήτης, τη Πάτμο, την Αθήνα, την Μύκονο, και οι ακαδημίες της Σύρου.

Κάθε χρόνο λαμβάνουν μέρος πάνω από 30 ομάδες με 500 αθλητές και γίνονται συνολικά πάνω από 60 αγώνες μέσα σε τρεις μέρες, σε διάφορα γήπεδα της Σύρου και υπάρχει Ζωντανή (Live) κάλυψη όλων των αγώνων μέσω web streaming στην επίσημη σελίδα του τουρνουά.

Το τουρνουά πέρυσι έληξε με μια λαμπρή τελετή, με την απονομή των κυπέλλων και βράβευση όλων των μικρών αθλητών που συμμετείχαν, αλλά και πολύ τραγούδι κέφι και χορούς. (Δείτε φωτογραφίες εδώ: https://www.facebook.com/HermesCup/photos_stream)

Φέτος οι ηλικιακές κατηγορίες που θα αγωνιστούν τα παιδιά είναι 3: Παιδιά γεννημένα το 2003-2004, 2005-2006 και 2007-2008.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του τουρνουά ο σκοπός του είναι η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθαι). Η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων, και παιδιών. Η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.

Το κόστος συμμετοχής είναι 80 € για κάθε παιδί και 90€ για τον ενήλικα και η τιμή περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό, ένα γεύμα ημερησίως και μετακινήσεις στη Σύρο με πούλμαν για τους αγώνες.

Η διαμονή θα γίνει στο ξενοδοχείο Dolphin Bay ( http://www.dolphin-bay.gr ) που είναι ένα από τα πιο γνωστά και μεγάλα ξενοδοχεία της Σύρου.

Όσες Ακαδημίες ενδιαφέρονται θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα του site http://www.hermescup.gr το συντομότερο.

Πληροφορίες [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ