MARKET

Το AXE παρουσιάζει το Instagroom Live

Το AXE παρουσιάζει το Instagroom Live

Με τη νέα υπηρεσία του Axe κάθε άνδρας ανακαλύπτει τον πραγματικό, ελκυστικό εαυτό του!

Το ΑΧΕ παρουσιάζει την υπηρεσία Instagroom Live, η οποία έρχεται για να δώσει στους άνδρες την ευκαιρία να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν το δικό τους προσωπικό στυλ ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζονται: μπροστά από τον καθρέφτη!

Η νέα υπηρεσία Instagroom Live του AXE είναι ήδη διαθέσιμη από τις 24/10 και για τρεις εβδομάδες και έχει στόχο να βγάλει τους άνδρες απ’ τα διλήμματα μπροστά στον καθρέφτη, να σβήσει τις αμφιβολίες και να τους ενθαρρύνει να πειραματιστούν και να μεταμορφώσουν το στυλ τους, χαρίζοντάς τους αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Η υπηρεσία AXE Instagroom Live λειτουργεί καθημερινά 10π.μ-10μ.μ αλλά και το Σαββατοκύριακο, μέσω της σελίδας facebook.com/axeinstagroomlive/ και πρόκειται για μια υπηρεσία μέσω της οποίας κάθε άνδρας μπορεί να ανανεώσει την εμφάνισή του, λαμβάνοντας εξατομικευμένες συμβουλές περιποίησης από επαγγελματίες groomers του AXE ! Αρκεί κανείς να στείλει μια selfie φωτογραφία του μέσω του Facebook Messenger της σελίδας και οι groomers του AXE είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση!

Για κάθε φωτογραφία που λαμβάνουν, οι groomers στέλνουν άμεσα προσωποποιημένα tips περιποίησης για το μούσι, τα μαλλιά ή ακόμη και το ντύσιμο, ανάλογα με το στυλ και τις ανάγκες του κάθε άνδρα. Οι συμβουλές δίνονται με τον πιο κατανοητό κάθε φορά τρόπο, μέσω συζήτησης, βίντεο ή φωτογραφιών, ενώ κάθε συμβουλή συνοδεύεται από προτάσεις προϊόντων από τη νέα σειρά του AXE, που θα βοηθήσουν τους άνδρες να απογειώσουν το στυλ τους. Στο τέλος της διαδικασίας όλοι όσοι χρησιμοποίησαν την υπηρεσία μπορούν αν στείλουν στους groomers τα αποτελέσματά της εμπειρίας τους και να μοιραστούν στα social media τις φωτογραφίες τους με το πριν και το μετά!

Κάθε άνδρας που χρησιμοποιεί το AXE Instagroom Live, μπορεί να πάρει μέρος σε ένα μοναδικό διαγωνισμό με πλούσια δώρα!

  • 5 τυχεροί θα κερδίσουν gift cards των 500€ από το Asos.com για να ανανεώσουν το στυλ τους

  • 100 νικητές θα κερδίσουν τη σειρά των προϊόντων AXE που διάλεξαν όταν συμμετείχαν στον διαγωνισμό

Παράλληλα, στο πλαίσιο της υπηρεσίας Instagroom Live, το AXE έχει δημιουργήσει το www.axeinstagroom.gr, όπου o καθένας μπορεί να το επισκεφτεί και να μάθει ακόμη περισσότερα grooming tips και νέα για τις σειρές του AXE, που θα ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη περιποίησης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ