MARKET

iPhone 7: Πότε έρχεται στην Ελλάδα, πόσο θα κοστίζει!

iPhone 7: Πότε έρχεται στην Ελλάδα, πόσο θα κοστίζει!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα νέα μοντέλα της Apple, iPhone 7 και iPhone 7 Plus, θα τα βρεις εδώ!

iPhone 7και iPhone 7Plusπαρουσιάστηκαν χθες (Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου), ένα χρόνο μετά από την παρουσίαση των προηγούμενων μοντέλων. Μέσα σε αυτό το έτος η Apple βελτίωσε σε σημαντικά σημεία τις συσκευές, διατηρώντας σχεδόν την ίδια σχεδιαστική γραμμή – εκτός μικρώνεξαιρέσεων- ενώ ταυτόχρονα πρόσθεσε νέα χαρακτηριστικά τα οποία αναλύουμεπαρακάτω.

iPhone 7και iPhone 7Plusδιαθέτουν πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IP67 (1 μέτρο βάθος για 30 λεπτά) η οποία εγγυάται – εκτός από το νερό-προστασία από σκόνη και άμμο.

iPhone 7και iPhone 7Plusδιαθέτουν 64-bit four-coreεπεξεργαστή A10 fusionμε νέα αρχιτεκτονική που προσφέρει 40% ταχύτερες επιδόσεις CPU σε σχέση με τον Α9. H Apple μάλιστα δηλώνει πως είναι το ισχυρότερο chip που έχει μπει ποτέ σε smartphone.

Οι φίλοι της φωτογραφίαςκαι της βιντεοσκόπησηςθα έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν καθώς τα νέα iPhone 7/ Plus παρουσιάζονται σαφώς βελτιωμένα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα:

Αναβαθμισμένη οπίσθια κάμερα 12MPx(ƒ/1.8aperture),με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4K(3840 x 2160 στα 30 fps).Επιπλέον, έχουμε την προσθήκητεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης εικόναςγια πρώτη φορά και στο μικρότερο μοντέλο των 4.7 ιντσών, σε αντίθεση με την μέχρι σήμερα κατάσταση όπουμόνο τα μεγάλα μοντέλα (iPhone 6/s Plus) των 5.5 ιντσών διέθετανOptical Image Stabilization (OIS).

Επιπλέον, αναβαθμίστηκε και το flash της συσκευής με 4 LEDTrue Tone flashενώ και η εμπρόσθια FaceTime HD “selfie” κάμερα αναβαθμίστηκε στα 7MPx (ƒ/2.2 aperture) με υποστήριξη Optical Image Stabilization (OIS).

apple-iphone-7-Plus-camera

Το iPhone 7Plusανεβάζει τον πήχη ακόμη υψηλότερα με την νέα 12MPxdual-lens cameraμε ένα wide φακό (ƒ/1.8 aperture) και ένανtelephoto (ƒ/2.8 aperture με 2x Optical Zoom και 10x DigitalZoom για φωτογραφίες / 6x DigitalZoom για βίντεο).

Οι Retina HD οθόνες των iPhone 7 / Plusαναβαθμίστηκαν και αυτές σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα iPhone 6/s με 25% αυξημένη φωτεινότητα, ευρύτερη χρωματική γκάμαπου εξασφαλίζει μεγαλύτερο χρωματικό κορεσμό.

Τα ηχεία του iPhone 7 / Plusείναι πλέον στερεοφωνικά και προσφέρουν διπλάσια ένταση ήχου σε σχέση με το iPhone 6/s, καθώς και πλουσιότερο, ευρύτερο φάσμα ήχου.

Η θύρα ακουστικών 3.5mm αφαιρέθηκε(όπως ήταν αναμενόμενο) και πλέον τα ακουστικά συνδέονται είτε μέσω της θύρας Lightning είτε μέσω Bluetooth. Η Apple συνεχίζει να προσφέρει μέσα στην συσκευασία της συσκευής τα γνώριμα λευκά ακουστικά, ωστόσο αυτή τη φορά με Lightning ακροδέκτη. Παράλληλα, διαθέτει στη συσκευασία των νέων iPhone 7 και έναν αντάπτορα μετατροπής από Lightning σε 3.5mm ώστε να μην καταστήσει άχρηστα τα ακουστικά που έχουν έχουν ήδη στην κατοχή τους οι χρήστες.

Παράλληλα με την παρουσίαση του iPhone 7 / Plus, η Apple ανακοίνωσε ένα νέο αξεσουάρ που θα συνοδεύσει τους φίλους της μουσικής και χρήστες iOS συσκευών.

Τα AirPodsαποτελούν την εξέλιξη των γνωστών σε όλους μας EarPods. Το καλώδιο σύνδεσης αποτελεί πια παρελθόν και η σύνδεση μεταξύ των ακουστικών και της συσκευής αναπαραγωγής ήχου πραγματοποιείται ασύρματα. Η Apple σχεδίασε και ανέπτυξε δικό της custom chip, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, ώστε να εγγυηθεί την απρόσκοπτη ακρόαση μουσικής χωρίς αποσυνδέσεις και απώλεια ηχητικών δεδομένων.

Τα AirPodsυπόσχονται 5ώρες χρήσης, ενώ μόλις15 λεπτά φόρτισης αρκούν για να φορτίσουν τα ακουστικά για 3 ώρες χρήσης!

ΗApple έχει φροντίσει ώστε η συσκευασία τους ( AirPod Case) να λειτουργεί και ως βάση φόρτισης. Μάλιστα στη θήκη υπάρχει και ενσωματωμένη μπαταρία η οποία μπορεί να φορτίσει τα AirPods 5φορές, παρέχοντας 24συνολικά ώρες λειτουργίας! Έτσι, μπορείτε να έχετε πάντοτε μαζί σας τα AirPods και να μην ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε από μπαταρία.

Τα AirPodsδενδιατίθενται μέσα στην συσκευασία του iPhone 7 / Plus. Αποτελούν αξεσουάρ το οποίο πωλείται ξεχωριστά προς $159 και είναι συμβατά με iPhone, iPad, Mac και Apple Watch.

Όσον αφορά την αυτονομία του iPhone 7 και iPhone 7 Plus, η Apple δηλώνει πως είναι η μεγαλύτερη που έχει επιτευχθεί ποτέσε μοντέλο iPhone! Περίπου 2 ώρες περισσότερο για το iPhone 7 σε σχέση με το iPhone 6s και περίπου 1 ώρα περισσότερο για το iPhone 7 Plus σε σχέση με το iPhone 6s Plus.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε:

  • Force Touch Home button με haptic feedback το οποίο αντικαθιστά το κλασικό φυσικό κουμπί
  • Νέο LTE chip για αύξησητης ταχύτητας download στα 450Mbps.
  • 5 χρώματα: Black, Jet Black (νέο), Silver, Gold και Rose Gold.

ΔιαθεσιμότηταiPhone 7/ Plus

Το iPhone 7/ Plus θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδαστις 23 Σεπτεμβρίου.

iPhone 7/ Plus χωρητικότητες (GB) και τιμές

ΗApple προσφέρει το iPhone 7/ Plusστα 32GB/ 128GB/ 256GBβάζοντας (επιτέλους) στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τα 16GB τα οποία τη σύγχρονη εποχή κρίνονταιως ανεπαρκέστατα. Οι τιμές οι οποίες ανακοινώθηκαν (στην Αμερική) είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές των προηγούμενων μοντέλων iPhone 6s / Plus. Ευελπιστώντας πως η ίδια τιμολογιακή πολιτική θα ακολουθηθεί και εδώ, οι τιμές των iPhone 7 / Plus στην Ελλάδαθα είναι οι παρακάτω:

iPhone 7τιμή στην Ελλάδα

  • iPhone 732GB τιμή: €789
  • iPhone 7 128GB τιμή: €899
  • iPhone 7256GB τιμή: €999

iPhone 7Plus τιμήστην Ελλάδα

  • iPhone 7Plus 32GBτιμή: €899
  • iPhone 7Plus 128GBτιμή: €999
  • iPhone 7Plus 256GBτιμή: €1099

Όσον αφορά το iOS 10, αυτό θα κυκλοφορήσει στις 13Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ: techgear.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ