MARKET

"Συν-τρέχουμε για τη ζωή": ο νέος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου

"Συν-τρέχουμε για τη ζωή": ο νέος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου

Την Κυριακή 27 Μαρτίου πάρτε μέρος σε έναν αγώνα για όλη την οικογένεια, που στοχεύει στη στήριξη των ανθρώπων σε παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδας.

Η Κυριακή 27 Μαρτίου θα είναι μια ημέρα άθλησης, οικογενειακής διασκέδασης αλλά και προσφοράς στον συνάνθρωπο, για όσους δρομείς επιλέξουν να λάβουν θέσεις στην αφετηρία του Δημαρχείου Αμαρουσίου, στις 10 το πρωί.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων «Συν-τρέχουμε για τη ζωή» αποτελεί μια ιδανική δραστηριότητα για μικρούς και μεγάλους, μια αφορμή για ένα ευχάριστο Κυριακάτικο πρωινό με συγγενείς και φίλους, όπου αξία δεν έχει ποιος θα τερματίσει, αλλά η χαρά της άθλησης και της προσφοράς.

Κι αυτό γιατί παρά τη δωρεάν συμμετοχή, η φαρμακευτική εταιρεία Takeda θα προσφέρει για κάθε συμμετέχοντα 1 ευρώ, με σκοπό τη στήριξη της υγείας κατοίκων σε παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδας, οι οποίοι ειδικά αυτή την περίοδο δοκιμάζονται από το προσφυγικό ζήτημα και χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας.

Παράλληλα, αν έχετε παιδιά μπορούν να συμμετέχουν και εκείνα με το δικό τους τρόπο, αφού στις 11:30 το πρωί θα λάβει χώρα αγώνας 200 μέτρων με πατίνι, για ηλικίες έως 15 ετών, με το σημείο εκκίνησης να βρίσκεται 200 μέτρα πριν το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Βριλησσίων, εκεί δηλαδή όπου θα είναι και ο τερματισμός του αγώνα των 10 χιλιομέτρων.

Διοργανωτής του αγώνα είναι η ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος), με την υποστήριξη των Δήμων Αμαρουσίου, Βριλησσίων και Πεντέλης, ενώ μεγάλος χορηγός είναι η εταιρεία Takeda (www.takeda.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές κάντε κλικ στο www.runningtogether.gr

Συμμετέχουμε, συν-τρέχουμε και όλοι μαζί κάνουμε τη διαφορά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ