MARKET

Στο Final Four της Κωνσταντινούπολης με την bwin.com!

Στο Final Four της Κωνσταντινούπολης με την bwin.com!
INTIME SPORTS

Πριν λίγες μέρες η Κωνσταντινούπολη έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για όλους τους φίλους του μπάσκετ καθώς φιλοξένησε τους τελικούς της Euroleague! Εκεί βρέθηκε και το Sport24.gr ως καλεσμένο της bwin.com, της Νο1 online gaming εταιρείας και επίσημου χορηγού της Euroleague!

Χάρη στην πρόσκληση της bwin είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά τους αγώνες και να ζήσουμε μία μοναδική εμπειρία την οποία και σας καταθέτουμε.

Την πρώτη μας «επαφή» με το παρκέ είχαμε την Παρασκευή στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην CSKA και τον Παναθηναϊκό!

Η bwin μας προσέφερε μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία, αφού παρακολουθήσαμε τον αγώνα από θέσεις ακριβώς επάνω στο παρκέ!

Όλη η αθλητική δράση ήταν ακριβώς μπροστά μας! Μπορεί βέβαια το αποτέλεσμα να απογοήτευσε τους Έλληνες φιλάθλους, όμως η εμπειρία και μόνο μίας τόσο μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε αποζημιώνει!

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήρε ακόμα μια ελληνική ομάδα, ο Ολυμπιακός, ο οποίος κόντρα στα προγνωστικά νίκησε το φαβορί Barcelona παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό!

Ανάμεσα στην αγωνιστική δράση βρεθήκαμε στο VIP lounge του γηπέδου, όπου συναντήσαμε μεγάλες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, της εγχώριας και όχι μόνο show biz!

Φτάνοντας στη βραδιά του τελικού είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς τα όσα ζήσαμε! Μοναδική εναλλαγή συναισθημάτων: από την πλήρη απογοήτευση – όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 19 πόντους – έως τον «έβδομο ουρανό» και την κατάκτηση του πολυπόθητου τρόπαιου!

Τις συγκλονιστικές στιγμές που ζήσαμε στη Sinan Erdem Arena, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο η bwin με τις VIP θέσεις που μας εξασφάλισε, οι οποίες αποτέλεσαν το «στρατηγείο» μας για την παρακολούθηση του συγκλονιστικού αυτού αγώνα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθούμε και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι εντός και εκτός του γηπέδου.

Παρά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για τους έλληνες οπαδούς, εμείς καταθέτουμε τη δική μας εμπειρία, η οποία αντικατοπτρίζει το υγιές φίλαθλο κοινό και σε κάθε περίπτωση ανυψώνει το αθλητικό ιδεώδες.

Ισπανοί, Έλληνες, Ρώσοι αλλά και Τούρκοι φίλοι του μπάσκετ έδωσαν το δικό τους ρυθμό στους αγώνες, υποστηρίζοντας τις αγαπημένες τους ομάδες με το εμψυχωτικό τους χειροκρότημα και τις δυνατές ζητωκραυγές τους! Άλλωστε η προσπάθεια όλων των ομάδων που αγωνίστηκαν στο φετινό Final Four μόνο τον θαυμασμό μας αξίζει και τίποτα λιγότερο!

Φύγαμε από την Κωνσταντινούπολη έχοντας στις αποσκευές μας πολλές αναμνήσεις, δυνατές συγκινήσεις και πλούσιες εμπειρίες! Αναμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο μεγάλο αθλητικό γεγονός, στο οποίο ελπίζουμε να τύχουμε και πάλι της εξαιρετικής φιλοξενίας της bwin, του χορηγού των Πρωταθλητών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ