MARKET

Σπουδές Digital Marketing στο BCA College

Σπουδές Digital Marketing στο BCA College

Η ψηφιακή τεχνολογία και το Διαδίκτυο έχουν αλλάξει δραματικά τον τρόπο με τον οποίο οι σύγχρονες επιχειρήσεις προσδιορίζουν την αγορά τους και επικοινωνούν με τους πελάτες τους. Σπουδές Digital Marketing στο BCA College

Η ψηφιακή τεχνολογία και το Διαδίκτυο έχουν αλλάξει δραματικά τον τρόπο με τον οποίο οι σύγχρονες επιχειρήσεις προσδιορίζουν την αγορά τους και επικοινωνούν με τους πελάτες τους. Η ταχεία αντικατάσταση των παραδοσιακών μέσων ενημέρωσης από δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter Instragram etc), mobile εφαρμογές, τα blogs και sites διαμοιρασμού βίντεο (youtube) έχουν δημιουργήσει ζήτηση για επαγγελματίες που μπορούν να σκεφτούν καινοτόμα για το πώς να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσω των ψηφιακών καναλιών. Οι σύγχρονοι επαγγελματίες του μάρκετινγκ, θα πρέπει να έχουν μια σε βάθος κατανόηση των ψηφιακών εργαλείων και τεχνικών που διαπερνούν όλες τις πτυχές της αλληλεπίδρασης μιας εταιρίας με τους πελάτες της.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών MSc Digital Marketing που προσφέρει το BCA College σε συνεργασία με το Plymouth University, είναι το πιο ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο χώρο του μάρκετινγκ και της ψηφιακής επικοινωνίας που θα μπορούσε να σπουδάσει κάποιος που αναζητά ανάλογες σπουδές στο χώρο του μάρκετινγκ. Το μεταπτυχιακό στο Digital Marketing δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές του να έρθουν σε επαφή με τις σύγχρονες στρατηγικές μάρκετινγκ που ακολουθούν οι εταιρίες στο ψηφιακό περιβάλλον και να αναπτύξουν μια αναλυτική προοπτική για το πώς το Digital Marketing συνδέεται και ταιριάζει στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Σπουδές Digital Marketing στο BCA College

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Digital Marketing δεν είναι κάτι εξειδικευμένο στο χώρο της ψηφιακής επικοινωνίας το οποίο αν και είναι της μόδας σήμερα στο μέλλον θα “ξεφουσκώσει”. Δεν είναι σημείο των καιρών το οποίο δίνει εξειδίκευση μόνο για σήμερα και όχι για το μέλλον. Ο σπουδαστής έρχεται σε επαφή με ότι πρέπει πραγματικά να γνωρίζει από το χώρο του μάρκετινγκ και επίσης γνωρίζει όλα τα κανάλια της ψηφιακής επικοινωνίας τα οποία ήρθαν για να μείνουν αντικαθιστώντας όλα τα παλιά (τηλεόραση, περιοδικά, εφημερίδες, ραδιόφωνο).

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του προγράμματος είναι η σύνδεση με την αγορά εργασίας. Η συνεργασία του BCA με τις εταιρίες 24ΜEDIA και REPRICE MEDIA δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές του προγράμματος MSc Digital Marketing να έρθουν σε επαφή με αληθινά σενάρια, να εξειδικευθούν και να μάθουν τεχνικά μυστικά της ψηφιακής επικοινωνίας αλλά και να “ανοίξουν” ένα δρόμο σύνδεσής τους με την αγορά εργασίας. Η συχνή επαφή των σπουδαστών ακόμη με τη μορφή διάλεξης με στελέχη της αγοράς δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στου σπουδαστές του MSc Digital Marketing να βάλουν όλες τις προϋποθέσεις ώστε να διεκδικήσουν σημαντικές εργασιακές θέσεις με το πέρας ή και κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών.

Σπουδές Digital Marketing στο BCA College

Το πρόγραμμα αποτελείται από 8 μαθήματα μέσω των οποίων ο σπουδαστής θα ενισχύσει από τη μία πλευρά τις γνώσεις του στη στρατηγική μάρκετινγκ, στη διαχείριση μπράντας, στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τη συμπεριφορά καταναλωτή και από την άλλη σε πολύ πρακτικά μαθήματα της φηφιακής επικοινωνιίας όπως γνωριμία με όλα τα εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως SEM, AdWords, Social media marketing and management, SEO, web analytics, mobile marketing, native advertising, και πολλά άλλα. Επίσης εστιάζει στην στο web design και στον τρόπο δημιουργίας και διαχείρισης αληθινών ψηφιακών καμπανιών. Ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα εκτός από πτυχιακή εργασία να επιλέξει και τη δημιουργία ενός πραγματικού έργου ψηφιακής επικοινωνίας με σκοπό τη σύνδεσή του με την αγορά εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ