MARKET

To Sport24.gr είναι παντού!

To Sport24.gr είναι παντού!
WWW.MAJORNO.RU

Ο φετινός Αύγουστος θα είναι "καυτός" και στα αθλητικά γι' αυτό και το Sport24.gr θα είναι κοντά σου όπου και αν βρίσκεσαι για να μην χάσεις είδηση!

Ο Αύγουστος του 2016 αναμένεται πιο "καυτός" από ποτέ στα αθλητικά. Για πρώτη φορά όλες οι μεγάλες ελληνικές ομάδες στο ποδόσφαιρο δίνουν μαζί προκριματικούς αγώνες για να αγωνιστούν σε ομίλους το φθινόπωρο. Την ίδια ώρα τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις, τόσο στην μπάλα όσο φυσικά και στο μπάσκετ. Ενώ στα σπορ, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο μονοπωλούν τα πάντα. Αθλητική δράση λοιπόν παντού και Sport24.gr παντού!

Η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Ελλάδας έχει τον τρόπο να σε ακολουθεί όπου και αν βρίσκεσαι για να είσαι ήσυχος ότι δεν πρόκειται να χάσεις τίποτα από αυτά που σε ενδιαφέρουν! Θέλεις τα νέα της ομάδας σου, τα μεταγραφικά, την παρουσία των Ελλήνων στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Ό,τι θες να το μάθεις, θα το μάθεις από το Sport24.gr!

EΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΙΟS ΚΑΙ ANDROID

Η εφαρμογή του SPORT 24 διατίθεται δωρεάν και καλύπτει όλες τις ανάγκες σου για ενημέρωση από iOS συσκευή ή Android. Κατεβάζοντάς την (εδώ για iOS) ( εδώ για Αndroid) έχεις μεταξύ άλλων:

  • Πρωτοποριακή υπηρεσία push notifications για να λαμβάνεις ειδοποίηση σε όλα τα τελευταία νέα καθώς και σε όλα τα γκολ & αποτελέσματα των ομάδων που σε ενδιαφέρουν.
  • Match Center με λεπτό-προς-λεπτό αναμετάδοση όλων των σημαντικών αγώνων σε όλα τα αθλήματα, σε εύχρηστη μορφή
  • Δυνατότητα επιλογής "Η Ομάδα Μου" ώστε να έχεις άμεση πρόσβαση στις ειδήσεις ομάδας που σε ενδιαφέρει.
  • Πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σε υψηλή ανάλυση.

ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ MOBILE

Το Sport24.gr διαβάζεται άνετα και εύχρηστα από το κινητό σου ή το tablet του ακόμα και αν δεν κατεβάσεις τις δωρεάν εφαρμογές για iOS συσκευή ή Android. Και αυτό γιατί τα άρθρα της πρώτης αθλητικής ιστοσελίδας της χώρας, εμφανίζονται στη συσκευή σου σε μορφή mobile! Έτσι μπορείς να έχεις γρήγορη και ολοκληρωμένη αθλητική ενημέρωση από οποιοδήποτε κινητό ή tablet, όπου κι αν βρίσκεσαι!

FACEBOOK: ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ 430.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Οι λύσεις για να είσαι ενήμερος για ό,τι σημαντικό συμβαίνει δεν σταματούν εδώ! Ένα like στη σελίδα του Sport24.gr στο facebook και θα εμφανίζονται στην αρχική σου σελίδα οι πιο σημαντικές ειδήσεις, όπως τις επιλέγει η ομάδα διαχείρισης των social media του site. Πατώντας την είδηση που σε ενδιαφέρει, αυτή εμφανίζεται σε μορφή mobile στη συσκευή σου ώστε να μπορείς να τη διαβάσεις άνετα! Κάτι θα ξέρουν οι 430.000 άνθρωποι που ακολουθούν ήδη το Sport24.gr στο facebook!

METAΓΡΑΦΕΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ!

Αυτό το καλοκαίρι το Sport24.gr εγκαινιάζει μία εντυπωσιακή πλατφόρμα με όλα τα νέα των μεταγραφών, τις top κινήσεις, τα ποσά και τους τζίρους για τη Super League και τα 11 πιο σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης! Σε ένα εύχρηστο και όμορφο περιβάλλον, μπορείς να δεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να μη χάσεις... μεταγραφή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις σε αυτό το link.

SPORT24 RADIO 103,3: ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Τι πιο άμεση ενημέρωση φυσικά από το ραδιόφωνο; Μαθαίνεις την είδηση τη στιγμή που βγαίνει! Και φυσικά ακούς ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας, ενημερώνεσαι για τα νέα της, ακούς πρώτος το ρεπορτάζ. Όλα αυτά στον Sport24 Radio 103,3 τον οποίο μπορείς να ακούσεις τόσο μέσα από την εφαρμογή του Sport24.gr, όσο και μέσα από τον player του Sport24.gr. Eύγκολα, γρήγορα, άμεσα από το κινητό σου ή το tablet!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ