MARKET

Ρεκόρ επισκεψιμότητας τον Αύγουστο για το Sport24.gr χάρη σε ΕΣΑΣ!

Ρεκόρ επισκεψιμότητας τον Αύγουστο για το Sport24.gr χάρη σε ΕΣΑΣ!

Τι και αν ήταν ο κλασικός μήνας διακοπών; Το Sport24.gr ήταν παντού και ξεπέρασε τον εαυτό του, χάρη σε εσάς, σπάζοντας το ρεκόρ επισκεψιμότητας στο ελληνικό ίντερνετ για αθλητική ιστοσελίδα!

Ο φετινός Αύγουστος ήταν "καυτός" σε όλα τα αθλητικά μέτωπα. Για πρώτη φορά όλες οι μεγάλες ελληνικές ομάδες στο ποδόσφαιρο έδωσαν μαζί προκριματικούς αγώνες για να αγωνιστούν σε ομίλους το φθινόπωρο. Την ίδια ώρα έτρεχαν οι μεταγραφικές εξελίξεις, τόσο στην μπάλα όσο φυσικά και στο μπάσκετ. Παράλληλα στον κόσμο των υπολοίπων σπορ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, οι Έλληνες αθλητές τα έδιναν όλα για τη γαλανόλευκη.

Και εμείς; Η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Ελλάδας υποσχέθηκε ότι θα είναι παντού αυτό τον Αύγουστο για να είστε ήσυχοι ότι δεν πρόκειται να χάσετε ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν! Από τα νέα των ομάδων σας, τα μεταγραφικά, την παρουσία των Ελλήνων στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ό,τι σημαντικό συνέβη τον περασμένο μήνα, είχαμε τη λύση για να το μάθετε!

Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μην χάσετε τίποτα από όσα συνέβησαν τον Αύγουστο. Και μας ανταμείψατε με ένα νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας στο ελληνικό ίντερνετ για αθλητική ιστοσελίδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της AT Internet/ΕΝΕΔ: 4.306.880 μοναδικοί χρήστες.

Μέσα από την εφαρμογή του Sport24.gr για iOS συσκευή ή Android, μέσα από τα άρθρα της ιστοσελίδας σε mobile μορφή, μέσα από την τεράστια παρέα στο facebook και στα υπόλοιπα social media, μέσα από τη νέα πλατφόρμα των μεταγραφών αλλά και μέσα από τον player του Sport24 Radio 103.3, είχαμε τον τρόπο να μας βρίσκετε παντού. Από κάθε γωνιά στην οποία απολαμβάνετε τις διακοπές σας.

Και μας βρήκατε, γιατί όταν υπάρχουν αθλητικά γεγονότα, ο Έλληνας ξέρει που πρέπει να απευθυνθεί για να ενημερωθεί. Κάθε στιγμή της ημέρας, ακόμα και αν η δράση εξελίσσεται χαράματα για μας, λόγω της διαφοράς ώρας με τη Βραζιλία. Κάθε δευτερόλεπτο το Sport24.gr ήταν παντού για εσάς!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ μαζί με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και προσπάθεια για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας, είναι το λιγότερο που μπορούμε να σας πούμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ