MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Επίθεση από... "ΠΑΝΤΣΕΡ"

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Επίθεση από... "ΠΑΝΤΣΕΡ"

Επανεκκίνηση στην Μπουντεσλίγκα! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Tο κουπόνι του τετραημέρου ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που βρίσκεται σε φάση επανεκκίνησης το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Υφηλίου, βάσει πώλησης εισιτηρίων.

Ο λόγος για τη γερμανική Μπουντεσλίγκα, η οποία αρχίζει την Παρασκευή μετά από διακοπή ενός μηνός. Μάλιστα, το πρώτο ματς του 2014 είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσαμε να περιμένουμε, με την Μπάγερν Μονάχου να φιλοξενείται από έναν παραδοσιακό αντίπαλο, την Μπορούσια Γκλάντμπαχ.

Ο ιστορικός αντίπαλος των Βαυαρών έχει δυσκολέψει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν τη διαχρονική κυρίαρχο του παιχνιδιού εντός γερμανικών συνόρων, ενώ φέτος το μεταξύ τους ματς αναμένεται με ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, από τη στιγμή που η Γκλάντμπαχ αποδεικνύει ότι έχει τα εφόδια ώστε να σταθεροποιηθεί σε κορυφαίο επίπεδο.

Μπορεί να απέχει έντεκα βαθμούς από την κορυφή και τέσσερις από τη 2η Λεβερκούζεν, βρίσκεται στην 3η θέση όμως και το... παράσημό της είναι ότι έχει αφήσει έναν βαθμό πιο πίσω τη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, την Μπορούσια Ντόρτμουντ του Γιούργκεν Κλοπ. Κοινώς, αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα, η Γκλάντμπαχ θα έμπαινε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η Ντόρτμουντ θα έδινε προκριματικά!

Στον 4ο γύρο μπαίνει ο αρχαιότερος ποδοσφαιρικός θεσμός του πλανήτη, το Κύπελλο Αγγλίας. Έχουν απομείνει 32 ομάδες, με... Σταχτοπούτα την Κιντερμίνστερ από την Κόνφερενς, η οποία "ζει το όνειρο". Η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ, Αρσεναλ, υποδέχεται την Κόβεντρι και είναι το ακλόνητο φαβορί, ενώ εύκολο έργο αναμένεται να έχει και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία περιμένει τη Γουότφορντ στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ".

Το μεγάλο ματς απουσιάζει, ωστόσο μία κόντρα ανάμεσα σε ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας είναι το Τσέλσι - Στόουκ, με τους φιλοξενούμενους να φημίζονται για το ότι πολλές φορές κάνουν δύσκολη τη ζωή ομάδων από το "πάνω ράφι".

Ντέρμπι έχουμε και στη Γαλλία, με τη Μονακό να υποδέχεται τη Μαρσέιγ. Οι δύο ομάδες είχαν βίους αντίθετους μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο (πέρασαν οι Μονεγάσκοι, έμειναν εκτός οι "Μαρσεγέ"), ενώ το πλήγμα για τους γηπεδούχους έχει να κάνει με τον τραυματισμό του "μπομπέρ", Ραδαμέλ Φαλκάο, ο οποίος αναμένεται να λείψει για μήνες (χτύπησε, πιθανότατα σοβαρά, στο γόνατο).

Το δικό της, ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει η ελληνική Σούπερ Λίγκα. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, ενώ ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο Κύπελλο (5-1 τον Ηρακλή) και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενος τη Βέροια.

Ιδιαίτερη σημασία έχει για τον Παναθηναϊκό το εντός έδρας ματς απέναντι στον Πλατανιά, καθώς οι "πράσινοι" ψάχνουν φέτος για πρώτη φορά την 3η σερί νίκη. Είχαν ζευγαρώσει τις επιτυχίες τους τέσσερις φορές τους προηγούμενους μήνες, πάντα όμως... έπεφταν στο 3ο εμπόδιο και αυτή την κακοδαιμονία θέλουν να... ξορκίσουν. Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης θεωρούνται ακλόνητα φαβορί απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ αντίστοιχα, μένει να το αποδείξουν και στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ