MARKET

Ο λόγος που δεν κυκλοφορούν εφημερίδες

Ο λόγος που δεν κυκλοφορούν εφημερίδες

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/7), οι εφημεριδοπώλες μπλόκαραν τα πρακτορεία στο Κορωπί προκειμένου να μην αφήσουν να γίνει παράνομη διανομή από ιδιωτικές εταιρείες που είχαν νοικιάσει τα πρακτορεία Άργος - Ευρώπη. Το Sport24.gr θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας οι εφημεριδοπώλες είχαν μπλοκάρει όλες τις εξόδους από τα πρακτορεία στο Κορωπί, καθώς είχαν τις πληροφορίες πως τα πρακτορεία Τύπου θα κάνανε μόνα τους την διανομή των εφημερίδων.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θεωρείται παράνομη και για το λόγο αυτό οι εφημεριδοπώλες καλέσανε την αστυνομία η οποία οδήγησε στο αυτόφωρο τρία μέλη από το πρακτορεία για παρακώλυση του Τύπου. Αυτή την ώρα πηγαίνει στο αυτόφωρο εισαγγελέας και μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν νέες εξελίξεις.

Μοναδική εφημερίδα που κυκλοφόρησε, είναι η Ελευθεροτυπία, όπου με πρωτοβουλία της διευθύντριας Μάνιας Τεγοπούλου έγινε διανομή τόσο στα πρακτορεία όσο και στους εφημεριδοπώλες, χωρίς να θέλει αυριανή επιστροφή.

Το χρονικό της κόντρας ανάμεσα σε Πρακτορεία και εφημεριδοπώλες αλλά και τη στάση που κρατάνε οι δύο πλευρές μπορείτε να διαβάσετε στο News247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ