MARKET

Νέο ρεκόρ για το Sport24.gr

Νέο ρεκόρ για το Sport24.gr

Το Sport24.gr συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού, κάτι που μαρτυρά το νέο ρεκόρ μοναδικών επισκέψεων σε ένα μήνα με 3.466.398 unique visitors για το Μάρτιο!

Είναι καθημερινή σας συνήθεια για να μάθετε ό,τι συμβαίνει στο χώρο του αθλητισμού, την ώρα που συμβαίνει. Είναι το Sport24.gr το οποίο για το μήνα Μάρτιο έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ, καθώς την ιστοσελίδα μας επισκέφθηκαν 3.466.398 μοναδικοί χρήστες!

Ο συγκεκριμένος μήνας ήταν γεμάτος με αθλητικά γεγονότα, με τους αναγνώστες να εμπιστεύονται στο Sport24.gr την ενημέρωσή τους. Είναι χαρακτηριστικό πως στην κορυφή των θεμάτων και του περιεχομένου για τον Μάρτιο, βρίσκεται το LIVE του ΑΕΚ-Ολυμπιακός, το οποίο είχε και ραδιοφωνική κάλυψη από το Sport24 Radio 103,3.

Το Sport24.gr, όμως, ξεχώρισε και για ρετρό θέματα όπως το Top Gun του Αλέξανδρο Λοθάνο για όσα έγιναν πριν τον τελικό του Μουντιάλ του 1998 με τον Ρονάλντο.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας καθημερινά και σταθερά μέσα από το web αλλά και τις mobile συσκευές σας μέσω του Sport24 app για iPhone ( download) και Android ( download).

Δείτε το Top-10 του περιεχομένου και των θεμάτων του Sport24.gr για τον Μάρτιο:

1) LIVE ΑΕΚ - Ολυμπιακός

2) Ελάτε γρήγορα ο Ρονάλντο πεθαίνει

3) Το παιδί θύμα του bullying που αντέδρασε και έγινε θρύλος

4) Ταλέντα του Ολυμπιακού: Που χαθήκατε και εσείς

5) Το γκολ του Χάρα στην ΑΕΚ

6) Οι πανηγυρισμοί και το ντου στο γκολ του Χάρα

7) Πλάνα από την αποχώρηση και τη φυσούνα

8) Δες Έλληνα οπαδέ

9) Καθησυχαστικοί οι άνθρωποι του Φετφατζίδη

10) Επεισόδια ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ