MARKET

Νέο, αναβαθμισμένο Sport24 app: Πάρε την αθλητική ενημέρωση στις διακοπές σου

Νέο, αναβαθμισμένο Sport24 app: Πάρε την αθλητική ενημέρωση στις διακοπές σου

Κατέβασε τώρα τη νέα version του mobile application και πέρνα όλο το καλοκαίρι με το Sport24.gr στα χέρια σου.

Το Sport24 app για iOS και Android είναι το πιο αγαπημένο application για αθλητική ενημέρωση, κάτι που το δείχνουν ξεκάθαρα τα 230.000 downloads που έχουν γίνει, από την πρώτη μέρα που βγήκε στο iTunes Store και το Google Play. Με όλο το περιεχόμενο του Sport24.gr, την εξαιρετική λεπτό προς λεπτό πλατφόρμα μετάδοσης αγώνων και τα push notifications για άμεση ενημέρωση για την αγαπημένη ομάδα σου, έχει μπει στην καθημερινότητα, ίσως και τις προσωπικές στιγμές (sorry κορίτσια) των αναγνωστών του μεγαλύτερου αθλητικού site της χώρας.

Νέο, αναβαθμισμένο Sport24 app: Πάρε την αθλητική ενημέρωση στις διακοπές σου

Το νέο version 1.4.3, το οποίο βρίσκεται ήδη διαθέσιμο στα online stores , είναι ακόμη πιο δυνατό, πιο εξελιγμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του αναγνώστη. Δεν στο λέμε έτσι τυχαία αυτό. Να δες.

  • Έχει ένα εξαιρετικό design, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του iOS 7, με τις φωτογραφίες, τις γραμματοσειρές και την αισθητική να αναδεικνύει και να βελτιώνει το user experience, ίσως το σημαντικότερο παράγοντα σε ένα mobile app.
  • Έχει αποκτήσει τη δυνατότητα, να στείλεις την οποιαδήποτε είδηση, άποψη, top gun ή longform άρθρο (το νέο format παρουσίασης των μεγαλύτερων και πιο διαβαστερών αφιερωμάτων του Sport24.gr) μέσω WhatApp και iMessage.
  • Νέο, αναβαθμισμένο Sport24 app: Πάρε την αθλητική ενημέρωση στις διακοπές σου
    Έχει προστεθεί μια νέα κατηγορία αφιερωμένη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, είναι στη διάθεση σου ως το τέλος της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, ώστε να έχεις συγκεντρωμένα όσα αφορούν τη μεγάλη αυτή γιορτή του βασιλιά των σπορ και φυσικά την Εθνική ομάδα!
  • Έχουν ανασχεδιαστεί οι ρυθμίσεις των push notifications, ώστε να μπορείς να διαλέξεις πολύ πιο εύκολα, για ποια πράγματα θες να σε ενημερώνουμε.

Μετά από το τελευταίο, είναι το σωστό σημείο για να πούμε, ότι μπορείς να έχεις το Sport24.gr στο χέρι σου.

Εδώ μπορείς να κατεβάσεις το Sport24 app για iPhone

Εδώ μπορείς να κατεβάσεις το Sport24 app για Android κινητά.

Ευχαριστούμε για το χρόνο (που χρειάστηκε να διαβάσεις και να κάνεις downloading).

Με εκτίμηση,

Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ