MARKET

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα HTC Desire 816 από την COSMOTE

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα HTC Desire 816 από την COSMOTE

Η COSMOTE σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το εντυπωσιακό HTC Desire 816, μέσω του Sport24.gr. Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και απόλαυσε την 4G εμπειρία της COSMOTE

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα που υπάρχει παρακάτω, κάνε όλα τα βήματα και μπες στην κλήρωση για το εντυπωσιακό HTC Desire 816. O διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτέμβρη και θα ολοκληρωθεί στις 22 Σεπτέμβρη, όταν και θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή.

Μεγαλύτερη οθόνη, περισσότερο περιεχόμενο!

Απόλαυσε υπέροχα βίντεο, φωτογραφίες, ιστοσελίδες και ένα πελώριο σκόπευτρο κάμερας μέσα από την τεράστια οθόνη HD των 5,5”. Επίσης, είναι εξοπλισμένο μεHTCBoomSound™: διπλά μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία για ήχο που συναρπάζει, καιHTCBlinkFeed™: feeds πληροφοριών που μπορείς να προσαρμόσεις ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου για να βλέπεις ενημερώσεις από το Facebook, το Twitter, ειδήσεις, αθλητικά και πολλά άλλα, σε πραγματικό χρόνο.

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα HTC Desire 816 από την COSMOTE

Επιδόσειςκατ’απαίτηση

Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής προσφέρει ταχύτατες επιδόσεις, οδηγεί το multitasking σε άλλα επίπεδα και σου επιτρέπει να σερφάρεις στο ίντερνετ χωρίς νεκρούς χρόνους. Απόλαυσε πλούσια γραφικά, gaming χωρίς διαφορές φάσης και άνοιξε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα. Οι υψηλές ταχύτητες δεδομένων 4G κάνουν το streaming και τη λήψη περιεχομένου πανεύκολη υπόθεση. Γρήγορο streaming, γρήγορες ταχύτητες ανανέωσης, όλα γρήγορα

Προηγμένα φωτογραφικά εργαλεία

Απόλαυσε καθαρές και ολοζώντανες φωτογραφίες με πλούσια, ζωηρά χρώματα και απίστευτη λεπτομέρεια. Απαθανάτισε φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης και τράβηξε πανέμορφες selfies με την μπροστινή κάμερα των 5 megapixel. Δημιούργησε αυτόματα τα δικά σου βίντεο με το πάτημα ενός κουμπιού χάρη στη λειτουργία Video Highlights, και στείλε τις εμπειρίες σου σε συγγενείς και φίλους χάρη στις δυνατότητες εύκολης κοινής χρήσης.

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα HTC Desire 816 από την COSMOTE

Η συσκευή υποστηρίζει 4Gδίκτυα για σερφάρισμα στοInternet. Αν είσαι συνδρομητήςCOSMOTE, μπορείς να απολαμβάνεις απίστευτα γρήγοροMobileInternetμε το 4Gδίκτυο τηςCOSMOTE, με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ