MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: «ΧΡΥΣΗ» ΕΒΔΟΜΑΔΑ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: «ΧΡΥΣΗ» ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Κουπόνι... Σαββατοκύριακου έχουμε μπροστά μας, καθώς η δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στα περισσότερα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη. Πλήρης αγωνιστική διεξάγεται σε Μπούντεσλιγκα, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Α' Γαλλίας και Α' Ιταλίας, αλλά το... μενού έχει και νοκ άουτ αγώνες, στο Λιγκ Τρόφι Αγγλίας.

Συνολικά, πάνω από 150 ματς δίνουν τη δυνατότητα στον παίκτη του Πάμε Στοίχημα να κάνει το παιχνίδι του, προσδοκώντας στο κέρδος. Πολλές ομάδες αναμένεται να προβούν σε αλλαγές επειδή στοχεύουν στα ματς που ακολουθούν το σαββατοκύριακο, οπότε καλό θα είναι να μείνετε... συντονισμένοι στο ρεπορτάζ.

Αλλάζοντας θέμα, οι πιστοί αναγνώστες του περιοδικού γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να καυχηθούμε για τις επιτυχίες μας. Κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο στις γενικές αρχές βάσει των οποίων φτάνει στα χέρια σας η συγκεκριμένη έκδοση. Σε ένα κουπόνι, όμως, που το... αίμα (από τις τσέπες...) έρρεε άφθονο, υπήρξαν δύο... μέτωπα στα οποία σημειώθηκαν «περήφανες νίκες». Ο Αλέξανδρος Ντάσκας κατέβασε... αλφάδι την αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος, χρησιμοποιώντας μόλις τρεις «διπλές παραλλαγές». Εξάλλου, ο Γιάννης Αμανατίδης κατάφερε να προβλέψει σωστά επτά από τα οκτώ ματς της Β' Βραζιλίας, ένα πρωτάθλημα το οποίο δεν φημίζεται για την ευκολία του στην «εξαγωγή» σημείων. Παραθέτουμε και τις εικόνες, για του λόγου το αληθές, θέλοντας απλά να τονίσουμε ότι, ακόμη και στις κακές μέρες υπάρχουν «απάνεμα λιμάνια» για τους παίκτες, οπότε δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε και να πορευόμαστε με υπομονή. Αρκεί, βέβαια, να ρισκάρουμε όλοι μας χρήματα που, σε περίπτωση «χασούρας», δεν θα μας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Το τι εστί «αδιέξοδο» είναι κάτι το υποκειμενικό, αλλά, αντί για τη γνώμη μας, παραθέτουμε το mail του Γ. Κ. που είχε αποδέκτη το «Καρντάσι», τον Μιχάλη Βραζιλιάνο.

«Αγαπητέ Μιχάλη, πήρα το θάρρος να σου στείλω αυτό το μήνυμα νιώθοντας την ανάγκη να σε ευχαριστήσω. Σε παρακολουθώ χρόνια μέσω των Προβλέψεων, είμαι Παοκτσής, από την ιστορική κωμόπολη Πέτα Αρτας, και ζω στην Αθήνα. Πέρυσι απολύθηκα από τη δουλειά μου (είμαι φαρμακοϋπάλληλος). Γύρισε ο κόσμος ανάποδα, η σύζυγος εργάζεται σε ιδιωτική εταιρία και μία την πληρώνουν, μία όχι, ενώ έχω και δύο παιδιά. Επαιζα στοίχημα, αλλά συντηρητικά, όχι πολλά χρήματα, έτσι για την αγωνία. Μετά την απόλυση δεν περίσσευε κάτι να παίξω. Τα περασμένα Χριστούγεννα πήρα τις Προβλέψεις. Είχα 25 € για να περάσω δέκα μέρες, έπαιξα 9 € την πρότασή σου, κέρδισα και πήρα 94€. Με αυτά πήρα δώρο στα δύο παιδιά μου για τις Γιορτές, τους είπα ότι το δώρο τούς το έκανε το... Καρντάσι (είναι... παοκτσάκια τρελά και τα δύο). Την προηγούμενη εβδομάδα έπρεπε να πληρώσω τη συμμετοχή των παιδιών μου στην ποδοσφαιρική ομάδα που παίζουν, τον Ηνίοχο (είναι ταλέντα, ειδικά ο μεγάλος, 12 ετών, είναι... αστέρι). Δεν είχα χρήματα, έπαιξα πάλι 9 € σε μια πρότασή σου και κέρδισα 86 €. Φίλε, σε ευχαριστώ για όλα, από καρδιάς, από ψυχής».

Αν για κάτι νιώθουμε περήφανοι στο περιοδικό, είναι για τη «σχέση» που έχουμε αναπτύξει με το αναγνωστικό κοινό, το οποίο δεν διστάζει να μας πει τόσο τα καλά, όσο και τα κακά (πολλές φορές είναι προτιμότερα τα δεύτερα...).

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ