MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Θέλει ΨΥΧΗ και ΠΑΘΟΣ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Θέλει ΨΥΧΗ και ΠΑΘΟΣ

Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού με επίκεντρο τις ευρωπαϊκές μάχες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Ατρόμητου και Αστέρα Τρίπολης.

Πρεμιέρα στους Ομίλους της ΟΥΕΦΑ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού με επίκεντρο τις ευρωπαϊκές μάχες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Ατρόμητου και Αστέρα Τρίπολης.

Tέλος η αναμονή. Οι προκριματικές διαδικασίες έφτασαν στο τέλος τους, και πλέον έχουμε μπροστά μας το «κυρίως πιάτο» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα.

Στη μάχη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ρίχνεται ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει δύο εκ των Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε για να περάσει και φέτος στους «16». Η εκκίνηση τον φέρνει αντιμέτωπο με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι τελευταίες τρεις εντός έδρας πρεμιέρες συνοδεύτηκαν με ήττες για τους «ερυθρόλευκους» (Μαρσέιγ, Σάλκε, Παρί Σεν Ζερμέν), ενώ ούτε ο συγκεκριμένος αντίπαλος αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Οι φιναλίστ του περασμένου Τσάμπιονς Λιγκ διαθέτουν ένα... ατσάλινο σύνολο, το οποίο καθοδηγείται με εξαιρετικό τρόπο από τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Παρά την παρουσία της Γιουβέντους στο γκρουπ, οι Μαδριλένοι είναι το πρώτο φαβορί για την κατάληψη της πρωτιάς, και οι παίκτες του Μίτσελ είναι οι πρώτοι που θα κληθούν να αμφισβητήσουν τη συγκεκριμένη εκτίμηση. Περιττό να τονίσουμε ότι ακόμη και τον έναν βαθμό να βάλουν στο... σακούλι οι Πειραιώτες, θα μιλάμε για επίτευγμα.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει τριπλή εκπροσώπηση, κάτι που ίσως αντιβαίνει στην πτωτική πορεία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ έχει θεωρητικά το πιο εύκολο έργο, καθώς, ναι μεν έχει στο γκρουπ τη Φιορεντίνα, αλλά θεωρείται (και είναι) καλύτερος από Γκινγκάμπ και Ντιναμό Μινσκ. Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη δοκιμάζεται στην Τούμπα, απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ, ένα ματς το οποίο ο αρχικός προγραμματισμός το θέλει νικηφόρο πάση θυσία.

Εντός έδρας παίζει και ο Παναθηναϊκός, πάλι με ομάδα από την Ανατολική Ευρώπη, αλλά το έργο του είναι σαφώς πιο δύσκολο. Υποδέχεται την Ντιναμό Μόσχας, η οποία μπορεί να... τρόμαξε και να χρειάστηκε βοήθεια από τη διαιτησία για να αποκλείσει την Ομόνοια, αλλά παραμένει ένα σύνολο με δυνατές μονάδες (Ζιρκόφ, Ντενίσοφ, Βαλμπουενά, Κούρανι, Κοκόριν) και στη μέρα του μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στον κάθε αντίπαλο.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα... βαρεθεί να βλέπει ασπρόμαυρα, καθώς αντιμετωπίζει τις Μπεσίκτας, Τότεναμ και Παρτίζαν. Η πρεμιέρα τον φέρνει στην Κωνσταντινούπολη, αντιμέτωπο της Μπεσίκτας, με τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη να έχουν κάνει ήδη την υπέρβασή τους και να καλούνται να αντιμετωπίσουν τα συγκεκριμένα ματς με τη δέουσα σοβαρότητα, αλλά δίχως άγχος.

Το κουπόνι, όμως, δεν αρχίζει και τελειώνει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάθε άλλο. Στην Αγγλία υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση σε τέσσερις κατηγορίες (σε όλες, πλην της Πρέμιερ Λιγκ), με τις επιλογές να αφθονούν, την ώρα που προκύπτουν ουκ ολίγες στοιχηματικές ευκαιρίες, τουλάχιστον στη θεωρία.

Εξαιρετικό το... μενού και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, καθώς οι πρώτες δύο κατηγορίες του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος βρίσκουν τις 40 ομάδες στις επάλξεις. Το διεθνές ενδιαφέρον στη Λατινική Αμερική καλύπτεται από το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ