MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΕΛΙΚΟΣ σε "ριπλέι"

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΕΛΙΚΟΣ σε "ριπλέι"

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Mεσοβδόμαδο κουπόνι διαφορετικό από αυτά που είχαμε συνηθίσει είναι αυτό που κρατάμε στα χέρια μας. Ο απόηχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας κόπασε για τα καλά, και, κάτι λιγότερο από δύο μήνες μετά, οι περισσότερες εθνικές ομάδες της Υφηλίου μαζεύονται για να προετοιμαστούν ενόψει των νέων προκλήσεων.

Η σπουδαιότερη φιλική αναμέτρηση από όλες είναι, αναμφίβολα, αυτή ανάμεσα σε Γερμανία και Αργεντινή. Το ζευγάρι του τελικού του Μουντιάλ διασταυρώνει τα ξίφη του στη γερμανική πόλη του Ντίσελντορφ, με τις διαφορές, βέβαια, να είναι σημαντικές. Στον τελικό του Ρίο, το διακύβευμα ήταν το υπέρτατο, η κορυφή του κόσμου, τώρα οι δύο Ομοσπονδιακοί τεχνικοί θέλουν απλά οι παίκτες τους να... γνωριστούν. Ο Γιόακιμ Λεβ παραμένει στο τιμόνι της «νασιονάλμανσαφτ», ενώ η «αλμπισελέστε» πορεύεται πλέον με τον Χεράρδο Μαρτίνο, ο οποίος πήρε τη θέση τού άκρως επιτυχημένου Αλεχάντρο Σαμπέγια.

Πολύ σημαντικό ματς είναι και αυτό ανάμεσα σε Γαλλία και Ισπανία. Οι «πετεινοί» έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά στα γήπεδα της Βραζιλίας κι έδειξαν ότι η νέα γενιά διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα ώστε να διακρίνεται σε συστηματική βάση, ενώ οι «φούριας ρόχας» υπέστησαν σοκ στο Μουντιάλ (αποκορύφωμα η συντριβή με 5-1 από την Ολλανδία), δεν προκρίθηκαν καν στα νοκ άουτ ματς, και τώρα θέλουν να αποδείξουν ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν απλώς μια κακή παρένθεση η οποία θα κλείσει άμεσα.

Η εθνική Ιταλίας γυρίζει σελίδα. Ο Τσέζαρε Πραντέλι αποτέλεσε παρελθόν μετά την αποτυχημένη πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, και στη θέση του προσελήφθη ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος θέλει να αποκαταστήσει την... τιμή της «σκουάντρα ατζούρα», κουβαλώντας την ανεκτίμητη κληρονομιά της σπουδαίας τριετίας στον πάγκο της Γιουβέντους. Αντίπαλος των Ιταλών στο Μπάρι είναι η Ολλανδία, η οποία, με τη σειρά της, αποχαιρέτησε τον Λουίς φαν Χάαλ, με την Ομοσπονδία να προσλαμβάνει έναν εγνωσμένης αξίας τεχνικό, τον Γκους Χίντινκ.

Από κει και πέρα, η Αγγλία έχει, θεωρητικά, εύκολο έργο απέναντι στη Νορβηγία, σε ματς το οποίο θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, ενώ Δανία και Τουρκία συνθέτουν ένα δυνατό ζευγάρι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών» στη Βραζιλία, αλλά έχουν αυτοσκοπό την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας με διευρυμένη μορφή (24 ομάδες από εδώ και στο εξής).

Το... μενού περιλαμβάνει επίσης τις «μάχες» σε επίπεδο εθνικών ομάδων κάτω των 21 ετών, για τα προκριματικά του Euro 2015, ενώ αυξημένη δράση υπάρχει και στη Λατινική Αμερική, με τη διεξαγωγή της 2ης φάσης του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ, το οποίο διεξάγεται στην Ισπανία. Η ελληνική ομάδα έκανε ενθαρρυντικό ξεκίνημα και δείχνει ότι μπορεί να φτάσει μακριά, αρκεί να μείνει προσηλωμένη στον στόχο. Το θέαμα είναι εντυπωσιακό (Ισπανία και Ηνωμένες Πολιτείες εγγυώνται γι' αυτό), οπότε αξίζει να μείνετε συντονισμένοι.

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ