MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΣΕΙΣΜΟΣ στο «Μπομπονέρα»

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΣΕΙΣΜΟΣ στο «Μπομπονέρα»

H δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Πράγματα και θαύματα είδαμε κατά το τριήμερο που μας πέρασε, στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016. Σαν Μαρίνο, Νήσοι Φερόες, Μάλτα και Λιχτενστάιν έμειναν αήττητοι, με το Σαν Μαρίνο των 61 συναπτών ηττών και τη Μάλτα να παίρνουν βαθμό απέναντι σε Εσθονία και Βουλγαρία αντίστοιχα, ενώ Νήσοι Φερόες και Λιχτενστάιν νίκησαν Ελλάδα και Μολδαβία και δη εκτός έδρας!

Οι αποστάσεις μεταξύ των «θηρίων» και των «τελευταίων τροχών της αμάξης» του ποδοσφαίρου έχει μειωθεί αισθητά τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι πασιφανές ότι σε πολλές περιπτώσεις παίζει το ρόλο της και η μορφή μίας διοργάνωσης. Από τη στιγμή που το καλοκαίρι του 2016 θα δώσουν το «παρών» στα γήπεδα της Γαλλίας 24 ομάδες, περισσότερες από ποτέ στην τελική φάση του Euro, είναι δεδομένο ότι τα περιθώρια λάθους μεγαλώνουν και οι... γκέλες κοστίζουν λιγότερο.

Τα προκριματικά, όμως, αποτελούν παρελθόν και τώρα οι Εθνικές ομάδες δίνουν φιλικές αναμετρήσεις ανά τον πλανήτη.

Η εθνική Ελλάδος υποδέχεται τη Σερβία στα Χανιά. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι μας... τελείωσε από τον πάγκο και την ομάδα θα καθοδηγήσει ως υπηρεσιακός ο Κώστας Τσάνας. Σε ανάλογη κατάσταση βρίσκονται και οι Σέρβοι, καθώς προ ημερών ηττήθηκαν εντός έδρας 3-1 από τη Δανία και έδειξαν ότι η πρόκριση στο Euro 2016 δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Ο τεχνικός Ντικ Αντβοκαατ απολύθηκε με τη σειρά του και η αποστολή των «πλάβι» θα έχει επικεφαλής τον Ράντοβαν Τσούρτσιτς, ο οποίος επίσης θα λειτουργήσει ως υπηρεσιακός.

Το φιλικό, πάντως, το οποίο «κλέβει την παράσταση» διεξάγεται στο «Ολντ Τράφορντ» του Μάντσεστερ, με την Πορτογαλία να αντιμετωπίζει την Αργεντινή. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οι περισσότεροι θα έχουν τα βλέμματα στραμμένα στην προσωπική «μονομαχία» των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Σκωτία – Αγγλία, με το παλαιότερο ντέρμπι της ιστορίας ανάμεσα σε Εθνικές ομάδες να έρχεται δύο μήνες μετά την αρνητική απόφαση των Σκωτσέζων στο δημοψήφισμα για την ανεξαρτητοποίηση από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Από 'κει και πέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει φουλ δράση στις πρώτες δύο κατηγορίες του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, ενώ διεξάγονται και οι πρώτοι ημιτελικοί του Κόπα Σουνταμερικάνα. Το Ατλέτικο Νασινάλ – Σάο Πάολο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά το Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ είναι... παγκόσμιο. Το «κλασικό» ντέρμπι της Αργεντινής και ένα από τα σπουδαιότερα της Υφηλίου, αν όχι το σπουδαιότερο, περνάει τα σύνορα της χώρας και αναμένεται να μας προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις. Η Ρίβερ είναι δεδομένα καλύτερη ομάδα, αλλά εσχάτως κάνει κοιλιά, βγάζει κούραση και αυτό την έχει φέρει μόλις στο «+1» από τη 2η Ρασίνγκ στο πρωτάθλημα και στο «+3» από την 3η Λανούς. Καλείται να ανταποκριθεί σε διπλό ταμπλό, αλλά προς το παρόν μόνο το σούπερ ντέρμπι με τον «μισητό» αντίπαλο είναι αυτό που μετράει.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ