MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ορκος νίκης

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ορκος νίκης

H δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 25 Ιουλίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Η καλοκαιρινή ραστώνη αγγίζει πλέον όλο και περισσότερο κόσμο, αλλά στο «Πάμε Στοίχημα» η κατάσταση είναι αντιστρόφως ανάλογη. Κάθε κουπόνι Παρασκευής από εδώ και πέρα θα γίνεται όλο και… πλουσιότερο, καθώς τα περισσότερα πρωταθλήματα χωρών της βορείου και κεντρικής Ευρώπης βρίσκονται σε εξέλιξη ή βρίσκονται στην τελική ευθεία των… ετοιμασιών.

Εξάλλου, αγωνιστικός… οργασμός επικρατεί στα πρωταθλήματα της αμερικανικής ηπείρου, καθώς οι επιλογές από τις δύο κατηγορίες της Βραζιλίας, τη Χιλή, το Κύπελλο Αργεντινής, το Μεξικό και το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο μενού που μπορεί να καλύψει ακόμη και τον πιο απαιτητικό παίκτη.

Βέβαια, αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, όσον αφορά στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, είναι το ότι βρισκόμαστε εν μέσω των προκριματικών φάσεων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και το γεγονός αυτό δημιουργεί πολλές φορές διαφορετικές προτεραιότητες, στοιχείο με το οποίο οφείλουμε να είμαστε ιδιαιτέρως προσεχτικοί.

Το δεδομένο είναι ότι σε περίπου 35 μέρες το περιοδικό που κρατάτε στα χέρια σας θα είναι κάτι παραπάνω από πλήρες, δεδομένου ότι θα έχουν μπει στον… χορό και τα πρωταθλήματα Ισπανίας και Ιταλίας, τα οποία παραδοσιακά «ρίχνουν την αυλαία» στις μεγάλες πρεμιέρες κι ενώ θα έχουν προηγηθεί τα αγγλικά πρωταθλήματα και φυσικά η δική μας Σούπερ Λιγκ...

Προς το παρόν, η λίγκα που βρίσκεται στους βατήρες εκκίνησης και αποτελεί ένα βασικό… εργαλείο του κάθε παίκτη, είναι η βελγική. Η Αντερλεχτ έκανε ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν, κατακτώντας το Σούπερ Καπ εις βάρος της Λόκερεν, ενώ στη μάχη του τίτλου θεωρείται το πρώτο φαβορί σύμφωνα με το σύνολο των στοιχηματικών εταιριών. Θεωρητικά, ο όποιος ανταγωνισμός θα προκύψει από τις Σταντάρ Λιέγης και Κλαμπ Μπριζ, εκτιμήσεις που μαρτυρούν ότι δεν έχει αλλάξει το καθιερωμένο σκηνικό στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Γκενκ, Ζούλτε Βάρεγκεμ και Γάνδη ακολουθούν από απόσταση και δεν προκύπτει από κάπου ότι είναι εύκολο το να προβάλλουν σοβαρές απαιτήσεις για την πρώτη θέση μετά το φινάλε των πλέι οφ (εκεί κρίνονται τα πάντα, η κανονική περίοδος σπάνια αποδεικνύεται καθοριστική).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση που είναι δύο απαραίτητα χαρακτηριστικά για όποιον ασχολείται με το στοίχημα, πρέπει να είναι ενεργοποιημένα στο έπακρο όταν μιλάμε για πρεμιέρες. Καλύτερο παράδειγμα η εκκίνηση του δανικού πρωταθλήματος την περασμένη εβδομάδα, στο οποίο είδαμε να νικούν δύο αουτσάιντερ (Ράντερς, Χόμπρο), να… στραβοπατούν Κοπεγχάγη, Ααλμποργκ (έμειναν στην ισοπαλία), να χάνει η φιλόδοξη Μπρόντμπι και μόνο τη Νόρτζελαντ να επιβεβαιώνει τον χαρακτήρα του φαβορί απέναντι στην Βεστσάελαντ.

Να σημειώσουμε ότι εν τέλει έγινε η αρχή στο πρωτάθλημα Χιλής την προηγούμενη εβδομάδα, παρά το ότι η διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής ήταν στον… αέρα. Εκεί, τουλάχιστον, οι περισσότεροι παίκτες «χαμογέλασαν», πάντα σε θεωρητικό επίπεδο, καθώς τα περισσότερα φαβορί επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους, ενώ είχαμε και πέντε Over σε εννέα ματς, ποσοστό διόλου άσχημο…

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ»

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ», με τον Δημήτρη Μελέκα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ