MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Μενού με... ΣΠΑΓΓΕΤΙ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Μενού με... ΣΠΑΓΓΕΤΙ

Σέντρα σε Ιταλία και Τουρκία! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 29 Αυγούστου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Τελευταίο τεύχος του Αυγούστου είναι αυτό που κρατάτε στα χέρια σας, και πλέον μπορούμε να είμαστε... ήσυχοι.

Οι πρώτες δύο κατηγορίες του ιταλικού πρωταθλήματος μπαίνουν στο κουπόνι, η τουρκική Σούπερ Λιγκ σηκώνει και αυτή την αυλαία της, οπότε το κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας είναι πληρέστερο από ποτέ!

Η επονομαζόμενη Serie A της Ιταλίας είναι ένα πρωτάθλημα που δεν ανέχεται τα ημίμετρα: έχει φανατικούς οπαδούς, αλλά και ορκισμένους εχθρούς, δύσκολα θα βρείτε κάποιον που έχει τη διάθεση να συμβιβαστεί. Το ίδιο συμβαίνει και σε στοιχηματικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι το επίπεδο σε σύγκριση με την προηγούμενη δεκαετία έχει πέσει κατακόρυφα, κάτι απολύτως λογικό, από τη στιγμή που ο μέσος Ιταλός περνάει το δικό του... λούκι, ενώ, με εξαίρεση τη Γιουβέντους, δεν υπάρχει άλλη ομάδα με ιδιόκτητο γήπεδο κορυφαίων προδιαγραφών. Τα έσοδα δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και τη γερμανική Μπούντσελιγκα, αλλά το δικό μας ενδιαφέρον βρίσκεται για ακόμη μία φορά στα ύψη, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μεγαλώσαμε με «Καμπιονάτο». Ας ρίξουμε μια ματιά στο τοπίο, όσον αφορά στα της κορυφής.

Η Γιουβέντους διέλυσε τον ανταγωνισμό την περασμένη τριετία, κατέκτησε τρεις τίτλους, και φέτος είναι και πάλι το πρώτο φαβορί, αλλά με... αστερίσκο. Ο τεχνικός Αντόνιο Κόντε αποχώρησε στα μέσα Ιουλίου, επειδή κατάλαβε ότι οι διοικούντες δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη ώστε να κυνηγήσουν την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, και στη θέση του προσελήφθη ο Μαξ Αλέγκρι, ο οποίος... κυνηγήθηκε από τη Μίλαν, αν και η απογοητευτική πορεία των «ροσονέρι» πέρσι δεν ήταν κατά βάση δική του ευθύνη.

Το αντίπαλο δέος για τη Γηραιά Κυρία αναμένεται να είναι η Ρόμα. Το συγκρότημα του Ρούντι Γκαρσία τερμάτισε άνετα στη δεύτερη θέση πέρσι, επέστρεψε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, και οι αυξημένες υποχρεώσεις προκαλούν... πονοκέφαλο. Οι ιθύνοντες, όμως, δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια, ενίσχυσαν το ρόστερ ποιοτικά και ποσοτικά, και πλέον οι «τζιαλορόσι» δείχνουν ικανοί για την απόλυτη υπέρβαση.

Από κει και πέρα, η Νάπολι καλείται να διαχειριστεί τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (στην ήττα με 3-1 στο Μπιλμπάο θύμισε σχολική ομάδα), ενώ οι Φιορεντίνα και Ιντερ πιστεύουν ότι μπορούν κάτι καλύτερο από την 4η και 5η θέση που κατέκτησαν αντίστοιχα πέρσι. Η Μίλαν είναι το μεγάλο ερωτηματικό, ενώ δεν φαίνεται στον... ορίζοντα κάποια ομάδα που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ξεκίνημα έχουμε και στην Τουρκία. Η Τραμπζονσπόρ είναι αυτή που «έκλεψε την παράσταση» στο μεταγραφικό κομμάτι, και δείχνει ότι θέλει όσο τίποτα να μπει... σφήνα στην τριάδα των Φενέρ, Γαλατά και Μπεσίκτας. Οι πιο αισιόδοξοι μιλούν ακόμη και για τίτλο, εμείς αρκούμαστε στο να επισημάνουμε ότι μια ματιά στα ρόστερ και τις μεταγραφές των τουρκικών ομάδων είναι αρκετή για να καταλάβετε το πόσο ποιοτικό είναι το πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας...

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ