MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Για το... ΑΠΟΛΥΤΟ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Για το... ΑΠΟΛΥΤΟ

Μία ανάσα από την πρόκριση! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 26 Αυγούστου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού, με επίκεντρο τις ευρωπαϊκές «μάχες» των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.

Βρισκόμαστε στο κατώφλι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα, και μεσοβδόμαδα ρίχνονται στη «μάχη» 82 ομάδες για τους επαναληπτικούς των πλέι οφ. Οι 51 από αυτές θα... χαμογελάσουν, με τις δέκα να κερδίζουν το χρυσοφόρο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, και ακόμη 41 να αρκούνται με τη συμμετοχή στα γκρουπ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το ελληνικό στοιχείο περιορίζεται στο Γιουρόπα τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. ΠΑΟ, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ έχουν πολύ καλές πιθανότητες πρόκρισης, αρκεί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων το βράδυ της Πέμπτης.

Ο ΠΑΟ έδειξε ότι τα αμυντικά κενά θα τον... συνοδεύσουν σε όλη τη σεζόν, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να συντρίψει με 4-1 τη Μίντιλαντ, και μάλιστα με ανατροπή. Η ρεβάνς στη Δανία θα είχε πιθανότατα διαδικαστικό χαρακτήρα, αλλά η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου επλήγη από τραυματισμούς, και καλό θα είναι να υπάρξει απόλυτη συγκέντρωση.

Την πρόκριση στα χέρια του κρατάει και ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα-αποκάλυψη του Στάικου Βεργέτη δεν αρκέστηκε στον αποκλεισμό της Μάιντζ, νίκησε με 2-0 στην Αρκαδία την πρωταθλήτρια Ισραήλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, και στη ρεβάνς έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, αρκεί να παίξει με τον δικό της τρόπο και να μην κάνει συμβιβασμούς στο παιχνίδι της. Εξάλλου, το ματς διεξάγεται στην Κύπρο, και εξαλείφεται μία ενδεχόμενη ανησυχία που θα προκαλούσε η «καυτή» έδρα της Μακάμπι.

Το δυσκολότερο έργο, φαινομενικά, έχει ο ΠΑΟΚ, που... κατάφερε να ηττηθεί με 1-0 από τη Ζίμπρου στη Μολδαβία. Βέβαια, ο στοιχειωδώς καλός «Δικέφαλος» δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα στη ρεβάνς της Τούμπας. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη βγάζει προβλήματα τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στο επιθετικό, αλλά η διαφορά δυναμικής σε σύγκριση με την αντίπαλό της είναι σημαντική, και η πρόκριση ενδέχεται να αποδειχθεί εγχείρημα πολύ ευκολότερο του αναμενομένου.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΑΠΟΕΛ «έπαιξε με τη φωτιά» στη Δανία, αλλά πήρε το 1-1 από την Ααλμποργκ, και στο «καμίνι» του ΓΣΠ πλέον οι παίκτες του Δώνη βρίσκονται πιο κοντά στη σπουδαία διάκριση, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε τη ζέστη που επικρατεί στη Μεγαλόνησο, και η οποία, μαζί με την υψηλή υγρασία, βάζουν ακόμη ένα εμπόδιο στους πρωταθλητές Δανίας.

Εξάλλου, Μπιλμπάο και Νάπολι έμειναν στο 1-1 στο «Σαν Πάολο», αποτέλεσμα που καθιστά τη ρεβάνς του «Σαν Μαμές»... ορθάνοιχτη σε οποιαδήποτε εξέλιξη. Πρόκειται για ποιοτικές ομάδες που έχουν τα ατού τους κατά βάση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, και αυτό μας οδηγεί στο να περιμένουμε ένα συναρπαστικό ματς, με έντονες συγκινήσεις.

Η Αρσεναλ πήρε το 0-0 στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Μπεσίκτας και είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά οι φιλοξενούμενοι του Μπίλιτς παρουσιάζονται απειλητικοί και αισιόδοξοι, σε ακόμη ένα ματς που συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας.

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ