MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

Αρχίζει να πατάει «γερά» η Εθνική ομάδα! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 14 Οκτωβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

H διαδρομή από την ήττα στην ισοπαλία φανερώνει βελτίωση, αλλά αυτό το στοιχείο δεν είναι αρκετό στην Εθνική Ελλάδος. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι πήρε το 1-1 στη Φινλανδία (δεν... έχτισε πάνω στο ότι προηγήθηκε με το εξαιρετικό γκολ του Καρέλη) και πήρε τον πρώτο της βαθμό στη «μάχη» των προκριματικών του Euro 2016.

Απόψε υποδέχεται τη Βόρειο Ιρλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και, παρότι ο δρόμος αναμένεται μακρύς και με εκπλήξεις, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι Ελληνες διεθνείς παίζουν «με την πλάτη στον τοίχο». Αντίπαλος είναι η Βόρειος Ιρλανδία του παλιού μας γνώριμου Ρόι Κάρολ. Με μία πρώτη ματιά, ο αντίπαλος δεν «γεμίζει το μάτι», αλλά σε δύο ματς, όσα και η Εθνική, έχει μαζέψει το απόλυτο των έξι βαθμών, νικώντας μάλιστα στην Ουγγαρία (σαφώς πιο εύκολη η αποστολή της στο εντός έδρας ματς με τις Νήσους Φερόες).

Το ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι η Εθνική... ανέβασε μία ταχύτητα επί φινλανδικού εδάφους, σε σύγκριση με την απογοητευτική πρεμιέρα απέναντι στη Ρουμανία, και τώρα έχει ανάγκη, θέλει, και μπορεί να φτάσει στην πρώτη νίκη της. Για τον ίδιο όμιλο, τον 6ο, διεξάγεται η άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε Φινλανδία και Ρουμανία στο Ελσίνκι, ενώ η Ουγγαρία είναι το ξεκάθαρο φαβορί στο Τόρσαβν, απέναντι στις (ανταγωνιστικές, στα πρώτα ματς) Νήσους Φερόες. Η δράση εκτείνεται και στον 4ο Ομιλο.

Η Πολωνία έκανε το μεγάλο «μπαμ», νίκησε 2-0 τους παγκόσμιους πρωταθλητές Γερμανούς και τώρα υποδέχεται τη Σκωτία, θέλοντας ακόμη μία νίκη, την τρίτη στη σειρά, η οποία θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο προς την πρόκριση. Η Γεωργία αναμένεται να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στην Πορτογαλία, απέναντι στο Γιβραλτάρ, ενώ η Γερμανία υποδέχεται την Ιρλανδία, γνωρίζοντας ότι οφείλει να αντιδράσει, περισσότερο για να στείλει μήνυμα στον ανταγωνισμό ότι κάθε άλλο παρά αποδυναμωμένη είναι. Εξάλλου, θα έχει πολλές ευκαιρίες στο μέλλον για να καλύψει τη βαθμολογική απώλεια με την Πολωνία.

Για τον 5ο Ομιλο, η Ελβετία ψάχνει τους πρώτους βαθμούς, και όλα συντείνουν στο ότι θα τους πάρει σε βάρος του αδύναμου Σαν Μαρίνο, ενώ η Πορτογαλία δοκιμάζεται στη Δανία, με τους γηπεδούχους να έχουν ήδη μία νίκη και μία ισοπαλία, και τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από την εντός έδρας ήττα-σοκ από την Αλβανία και τη φιλική υποταγή επί γαλλικού εδάφους από τους «πετεινούς» (1-2). Στο μοναδικό ματς του 9ου Ομίλου, η ποιοτική, αλλά αναξιόπιστη, Σερβία υποδέχεται την υπολογίσιμη Αλβανία, σε μία αναμέτρηση της οποίας το κλίμα είναι «εκρηκτικό», κυρίως λόγω γεωπολιτικών διαφορών.

Το κουπόνι, όμως, περιλαμβάνει δράση και στα γήπεδα της Λατινικής Αμερικής, με τους αγώνες για τη φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα να ξεχωρίζουν, ενώ, από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μας... έρχονται και οι ομάδες της Β' Βραζιλίας, καθώς και οι αγώνες Κυπέλλου που αφορούν στη συγκεκριμένη χώρα.

Παράλληλα, πρεμιέρα έχουμε στους ομίλους της Ευρωλίγκας και του Γιούροκαπ, με το μπάσκετ να μπαίνει δυναμικά στη στοιχηματική «ζωή» μας.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ