MARKET

"Προβλέψεις στο περίπτερο"

"Προβλέψεις στο περίπτερο"

«Superclasico» στη Βαρκελώνη! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 1 Απριλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Στην ιστορία πέρασαν οι ανοιξιάτικες υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και τα κορυφαία πρωταθλήματα επιστρέφουν στις επάλξεις. Οι 10 βαθμοί που χωρίζουν την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα από την 3η της βαθμολογίας Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι αιτία ικανή να αφαιρέσει κάτι από την εκτυφλωτική λάμψη του clasico. Το σούπερ ματς της Πριμέρα Ντιβιζιόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον το βράδυ του Σαββάτου (21.30), με τα ρόστερ των «μπλαουγκράνα» και «μερένχες» να έχουν χρηματιστηριακή αξία 1,4 δισ. ευρώ!

Πρόκειται για την πιο ακριβή σύναξη της Υφηλίου σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, το ματς που οι ποδοσφαιρόφιλοι θέλουν να παρακολουθήσουν πάση θυσία! Ο τίτλος είναι το τελευταίο διακύβευμα στο «Καμπ Νόου», καθώς η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει αποσπαστεί 9 βαθμούς από τη 2η Ατλέτικο Μαδρίτης και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα στο να κόψει 1η το νήμα.

Σπουδαίο ντέρμπι διεξάγεται το απόγευμα (16.00) της Κυριακής για την Α’ Ιταλίας. Η Λάτσιο αντιμετωπίζει τη Ρόμα στην κοινή έδρα τους, το «Ολίμπικο», το οποίο δεν θα γεμίσει (απέχουν οι οργανωμένοι των δύο ομάδων), αλλά το γόητρο είναι αυτό που περνάει σε πρώτο πλάνο. Γενικότερα, η 1η κατηγορία της Ιταλίας είναι γεμάτη ντέρμπι με αντιπαλότητα (Ιντερ – Τορίνο, Μπολόνια – Βερόνα, Αταλάντα – Μίλαν, Κάρπι – Σασουόλο).

Στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, η 32η αγωνιστική ενδέχεται να αποδειχθεί κομβική για τη «μάχη» του τίτλου. Η πρωτοπόρος Λέστερ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον την Κυριακή (15.30) και θέλει πάση θυσία τη νίκη που θα της επιτρέψει στη χειρότερη περίπτωση να διατηρήσει την απόσταση των 5 βαθμών από τη 2η Τότεναμ. Μάλιστα, οι «αλεπούδες» προσδοκούν καλά... μαντάτα από τη σαββατιάτικη «εξόρμηση» των «σπιρουνιών» στο «Ανφιλντ», όπου αντιμετωπίζουν την απρόβλεπτη, πλην όμως επικίνδυνη Λίβερπουλ.Η Αρσεναλ θέλει να συντηρήσει τις λίγες ελπίδες που έχει για τον τίτλο και είναι το ακλόνητο φαβορί στο εντός έδρας ματς με τη Γουότφορντ.

Στα... δικά μας, την ελληνική Σούπερ Λίγκα, τρεις αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου και ο ΠΑΟΚ έχει επικίνδυνη αποστολή στη Νέα Σμύρνη, απέναντι στον Πανιώνιο. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανθρακικό, ο Παναθηναϊκός τη Βέροια, ενώ η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Καλλονής.

Τα πρωταθλήματα του ευρωπαϊκού Βορρά «βγαίνουν» από τη «χειμερία νάρκη», καθώς στην εκκίνηση βρίσκονται οι πρώτες δύο κατηγορίες της Σουηδίας, η Α’ Φινλανδίας και η Β’ Νορβηγίας.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ