MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΖΑΡΙΕΣ ΤΙΤΛΟΥ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΖΑΡΙΕΣ ΤΙΤΛΟΥ

Οι φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ «πρεσάρουν» την Μπάρτσα στην Ισπανία! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 6 Μαϊου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Η διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν πραγματικότητα πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά οι εμπλεκόμενες πλευρές ακολούθησαν τον δρόμο της λογικής (φοβήθηκαν τον... μπαμπούλα της ΦΙΦΑ, αν προτιμάτε) και ως εκ τούτου, απεργίας της ΠΟΕΣΥ επιτρεπούσης, Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Το ματς θα διεξαχθεί δίχως θεατές στο ΟΑΚΑ και αυτό το στοιχείο και μόνο αφαιρεί αίγλη και χρώμα από ένα εξόχως σημαντικό ματς, αλλά μάλλον είναι και το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τους παίκτες των Πειραιωτών και της Ενωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Μάρκο Σίλβα θέλουν το τρόπαιο για να κλείσουν ιδανικά τη χρονιά, με νταμπλ, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» του Στέλιου Μανωλά την κούπα που θα... σφραγίσει την οριστική και αμετάκλητη επιστροφή τους στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βάσει αποδόσεων, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ντέρμπι, ενώ οι τελικοί είθισται να είναι απρόβλεπτοι «εκ φύσεως». Το σίγουρο είναι ότι τελευταία φορά που «τα είπαν» σε τελικό οι δύο ομάδες, τον Μάιο του 2009, το θέαμα ήταν... χολιγουντιανού επιπέδου: το 90λεπτο έληξε 3-3, η παράταση 4-4 και ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε Κυπελλούχος επικρατώντας με το επικό 15-14 στα πέναλτι!

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε όσον αφορά στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και η προτελευταία αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν «κόβει την ανάσα». Η Μπαρτσελόνα υπερτερεί της Ατλέτικο στην ισοβαθμία, ενώ βρίσκεται στο «+1» από τη 3η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μπλαουγκράνα» υποδέχονται τη μισητή Εσπανιόλ και παρά το ότι είναι το ακλόνητο φαβορί, οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κόψουν τον τίτλο από το «αφεντικό» της Βαρκελώνης. Η Ατλέτικο δοκιμάζεται στην έδρα της Λεβάντε που αποχαιρέτησε και μαθηματικά την κατηγορία, ενώ η έτερη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ, υποδέχεται τη Βαλένθια. Οι δύο «πρωτευουσιάνες» κουβαλούν κόπωση μετά τις ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά εδώ που φτάσαμε, ουδείς έχει το δικαίωμα να «λιγοψυχήσει».

Στην Α’ Γαλλίας, η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε τον τίτλο νωρίτερα από ποτέ, αλλά η 2η θέση που οδηγεί απ’ ευθείας στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ορθάνοιχτη. Λυών και Μονακό είναι ισόβαθμες (στους 62 β.) και η μεταξύ τους μάχη στο «Παρκ Ολιμπίκ» της πρώτης αναμένεται να κρίνει πολλά. Το θετικό για τους «λιονέ» είναι ότι τους βολεύει η ισοπαλία, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Με «Χ2» τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, με «άσο» η Λυών εξασφαλίζει τη 2η θέση.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ