MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Υποσχέσεις για ΚΕΡΔΗ!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Υποσχέσεις για ΚΕΡΔΗ!

Αρωμα... Σούπερ Λίγκας στο Κύπελλο! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Eίχαμε... καλομάθει με τα ευρωπαϊκά τριήμερα, αλλά αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι ακόμη πιο... γεμάτο, καθώς υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές και σπουδαίες μονομαχίες στο Κύπελλο, όσον αφορά στις πιο σημαντικές, ποδοσφαιρικά, χώρες της Ευρώπης.

Στα... δικά μας, το Κύπελλο Ελλάδος βρίσκεται στη φάση των «32» (8 όμιλοι των 4 ομάδων) και παρά το ότι ακόμη είναι νωρίς, δεν λείπουν οι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η ΑΕΚ έχει δύσκολη εξόρμηση στα Πηγάδια, όπου προ εβδομάδων έμεινε στο 0-0 με την αξιόμαχη Ξάνθη.

Στα υπόλοιπα ματς ανάμεσα σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ, ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Βέροια, ο Παναιτωλικός τον Πανιώνιο, ο ΠΑΟΚ τον Πανθρακικό, ο Παναθηναϊκός τον Λεβαδειακό, ο Ολυμπιακός τον Πλατανιά, ο Αστέρας Τρίπολης την Καλλονή και ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Ηρακλή.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Υποσχέσεις για ΚΕΡΔΗ!

Σπουδαία ντέρμπι έχουμε στο Κύπελλο Γερμανίας, όπου η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Οι δύο τους, «τα είπαν» στο πρωτάθλημα, όπου οι Βαυαροί... ξεσπάθωσαν (5-1, με ανατροπή!), αλλά προηγουμένως, οι «λύκοι» είχαν λυγίσει τον αντίπαλό τους στα πέναλτι και είχαν κατακτήσει το Σούπερ Καπ.

Τα νοκ άουτ ματς τους ταιριάζουν και τίποτα δεν αποκλείεται. Ιδιαίτερη σημασία έχει και το Σάλκε – Γκλάντμπαχ, με τους νυν φιλοξενούμενους να επικρατούν 3-1 στην έδρα τους την περασμένη Κυριακή.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ