MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ

Φύγαμε για τους «16»! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 21 Ιουνίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον στα γήπεδα της Γαλλίας. Το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου, οπότε έχουν γίνει γνωστές οι (τουλάχιστον) 5 ομάδες που θα συνεχίσουν στους «16» και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης θα έχουν γίνει γνωστοί όλοι οι «μνηστήρες» του τροπαίου που θα συνεχίσουν στα νοκ άουτ ματς.

Την Τρίτη, σειρά παίρνουν το 3ο και το 4ο γκρουπ. Για το 3ο, η Γερμανία αντιμετωπίζει την πεισματάρα Βόρειο Ιρλανδία και παρά το ότι τα «πάντσερ» δεν εντυπωσιάζουν με τη μέχρι τώρα παρουσία τους, έχουν μία καλή ευκαιρία να πάρουν μία πειστική νίκη που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση των Παγκόσμιων Πρωταθλητών. Στο άλλο ματς, η Πολωνία παίζει με την αποκλεισμένη Ουκρανία (μοναδική ομάδα που έχασε κάθε ελπίδα μετά τη 2η αγωνιστική) κι έχει την ευκαιρία για το «τρίποντο» που υπό προϋποθέσεις θα της δώσει ακόμη και την 1η θέση.

Στον 4ο όμιλο, Ισπανία και Κροατία μάχονται για την πρωτιά, ενώ η Τσεχία θέλει τη νίκη με την Τουρκία προκειμένου να πιάσει τους 4 βαθμούς και να συνεχίσει, ακόμη και αν τερματίσει 3η. Το παρασκήνιο πάντως είναι έντονο στο ματς των «φούριας ρόχας» με τους «χρβάτσκι», καθώς οι οπαδοί των Κροατών θέλουν να σαμποτάρουν τη διεφθαρμένη (όπως υποστηρίζουν) ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, οδηγώντας στην τιμωρία της Εθνικής!

Την Τετάρτη ακολουθεί ο 5ος και ο 6ος όμιλος. Στον 6ο, η Πορτογαλία των δύο ισοπαλιών έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση, αλλά ενδεχόμενη νίκη επί της Ουγγαρίας θα διώξει τα σύννεφα, ενώ Ισλανδία και Αυστρία «μονομαχούν» με τη νίκη να είναι αρκετή σε όποια από τις δύο την πάρει. Στον 5ο, η Ιταλία παίζει με την Ιρλανδία και αναμένεται να παραταχθεί με πολλές αλλαγές (έχει εξασφαλίσει την πρωτιά), ενώ η Σουηδία τίθεται αντιμέτωπη του Βελγίου και ακόμη ψάχνει την πρώτη τελική προσπάθεια εντός εστίας!

Στα ημιτελικά το Κόπα Αμέρικα, με τις ΗΠΑ να αντιμετωπίζουν την Αργεντινή και την Κολομβία τη Χιλή, σε δύο αναμετρήσεις που «κόβουν» την ανάσα.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ