MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Τώρα... ΝΟΚ ΑΟΥΤ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Τώρα... ΝΟΚ ΑΟΥΤ

Μεγάλα ματς στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 23 Ιουνίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Μεγάλα ματς στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 23 Ιουνίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Στην ιστορία πέρασε η φάση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα και από τις 12 ομάδες που ρίχτηκαν στη μάχη, στα γήπεδα της Χιλής, οι τέσσερις αποκλείστηκαν (Μεξικό, Ισημερινός, Τζαμάικα και Βενεζουέλα), ενώ οι οκτώ συνεχίζουν, σε νοκ άουτ αναμετρήσεις. Για να ρίξουμε όμως μία ματιά, στο τι έκαναν και τι ενδέχεται να κάνουν αυτές που συνεχίζουν.

Χιλή: Η οικοδέσποινα είναι η ομάδα που επιτίθεται με τους περισσότερους τρόπους, ενώ βρίσκεται ένα «κλικ» πιο μπροστά σε πρέσινγκ και ταχύτητα. Έχει πολύ καλές πιθανότητες να φτάσει μέχρι τέλους, αρκεί να μην λυγίσει από την πίεση.

Ουρουγουάη: Πάντα σκληροτράχηλη, η «σελέστε», σπάνια μας... γεμίζει με το ποδόσφαιρο που παίζει, ακόμη πιο σπάνια χάνει, όμως. Κάπως έτσι έγινε η πολυνίκης του θεσμού με 15 τρόπαια, έναντι των 14 της Αργεντινής..

Βολιβία: Πιθανότατα η πιο αδύναμη ομάδα από τις οκτώ που συνεχίζουν. Έκανε ένα εκπληκτικό 1ο ημίχρονο με τον Ισημερινό, προηγήθηκε 3-0 στο 41', στα υπόλοιπα... δυόμιση ματς δεν βρήκε δίχτυα.

Περού: Το 2011 εξέπληξε, κατακτώντας την 3η θέση, «έχτισε» πάνω σε αυτό και παρά το ότι στα προκριματικά του περσινού Μουντιάλ απέτυχε, φέτος... βάζει δύσκολα στους αντιπάλους. Ποιοτικό στην επίθεση (Γκερέρο, Πισάρο, Φαρφάν).

Αργεντινή: Θεωρητικά, είναι το 1ο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Της δίνουμε μεγάλη τύχη, επειδή έπαψε να εντυπωσιάζει στα εύκολα, τώρα μένει να αποδείξει ότι δεν... χάνεται στα δύσκολα.

Κολομβία: Δυνατό αουτσάιντερ για το τρόπαιο, οι μονάδες της από τη μέση και μπροστά προκαλούν... ίλιγγο (Τζέιμς Ροντρίγκες, Κουαδράδο, Μεχία, Φαλκάο, Ιμπάρμπο, Μπάκα, Γκουτιέρες, Μουριέλ, Τζάκσον Μαρτίνες). Η... ένσταση, πάντως, αφορά στο ότι παρουσιάζεται χειρότερη απ' ότι πέρυσι.

Βραζιλία: Η χώρα των 200 εκατ. κατοίκων δεν μπορεί να βγάλει επιθετικούς και τα περιμένει όλα από τον Νέιμαρ, ο οποίος την... κρέμασε με την τιμωρία του. Στις νίκες με Περού και Βενεζουέλα δεν... έπεισε, μένει να δούμε αν μπορεί να... μεταμορφωθεί.

Παραγουάη: Στα προκριματικά του περσινού Μουντιάλ «έπιασε πάτο», η βελτίωσή της, όμως, είναι σημαντική. Με τον Ραμόν Ντίας στον πάγκο έχει διορθώσει πολλά από τα κακώς κείμενα, μπορεί την τετράδα.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ