MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Το... ΠΡΩΤΟ!

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Το... ΠΡΩΤΟ!

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 11 Αυγούστου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις βρίσκονται ακόμη σε προκριματικό στάδιο, αλλά η πρώτη αναμέτρηση που δίνει τρόπαιο και συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα, διεξάγεται στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπαρτσελόνα, υποδέχεται τη νικήτρια του Γιουρόπα Λιγκ, Σεβίλλη. Οι Καταλανοί εντυπωσίασαν πέρυσι σε κάθε επίπεδο, κατέκτησαν το τρεμπλ και με τον Λουίς Ενρίκε στο τιμόνι απέδειξαν ότι μπορούν να αποδώσουν και πάλι στο κορυφαίο επίπεδο, παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλών απαιτήσεων. Ουδείς, πάντως, μπορεί να αψηφήσει τους εξαιρετικούς Ανδαλουσιάνους, οι οποίοι κατέκτησαν για 2η σερί σεζόν το Γιουρόπα, φτάνοντας συνολικά τις τέσσερις επιτυχίες.

Αν ρίξουμε μία ματιά στην προετοιμασία, η Μπαρτσελόνα δεν εντυπωσίασε, είχε αρκετά κενά στα μετόπισθεν, αλλά κάτι τέτοιο είναι λογικό αυτή την εποχή, καθώς πέραν του ότι η περασμένη σεζόν τη βρήκε «στα κόκκινα» μέχρι τον Ιούνιο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι κομβικής σημασίας μονάδες όπως οι Μέσι και Νέιμαρ, είχαν υποχρεώσεις για το Κόπα Αμέρικα. Μάλιστα, ο Νέιμαρ δεν είναι διαθέσιμος για το συγκεκριμένο ματς.

Από την άλλη, οι Σεβιλλιάνοι έχασαν τον εμβληματικό φορ Μπάκα, αλλά με Κονονπλιάνκα, Ραμί, Κακουτά και Ιμόμπιλε, κάθε άλλο παρά αποδυναμωμένοι δείχνουν. Βέβαια, για την αναμέτρηση της Τιφλίδας υπάρχουν αρκετά προβλήματα στο αγωνιστικό σκέλος, καθώς απουσιάζουν αρκετοί παίκτες, μία είδηση που σίγουρα δεν είναι καλή όταν αντίπαλος είναι η κραταιά Μπαρτσελόνα.

Ταυτόχρονα, στους βατήρες εκκίνησης βρίσκεται το Κόπα Σουνταμερικάνα, στον 1ο γύρο του οποίου ρίχνονται στη μάχη 32 ομάδες, με 16 εισιτήρια πρόκρισης να περιμένουν. Τα... βαριά ονόματα ακόμη δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, κάτι που θα γίνει σταδιακά.

Στη Βραζιλία η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς διεξάγεται εμβόλιμη αγωνιστική στις πρώτες δύο κατηγορίες, ενώ στην Κύπρο έφτασε η ώρα για την απονομή του Σούπερ Καπ, με τον ΑΠΟΕΛ να αντιμετωπίζει την ΑΕΛ.

Οι λάτρεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχουν πλούσιο μενού στη διάθεσή τους, με τις διοργανώσεις Λιγκ Καπ σε Αγγλία και Γαλλία να «κλέβουν την παράσταση» και να προσφέρουν στοιχηματικές ευκαιρίες.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ