MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ

Τα βλέμματα στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 11 Mαρτίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Ο Μάρτης «προχωράει» και πλέον το κίνητρο μπαίνει για τα καλά στη (στοιχηματική) ζωή μας. Τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλησιάζουν στην τελική ευθεία και πλέον, πέραν των αγωνιστικών ισορροπιών, μπαίνουν στο κάδρο οι σχέσεις μεταξύ των ομάδων, αλλά και το ποια έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς ώστε να πετύχει τον εκάστοτε στόχο της.

Το σίγουρο είναι ότι την Κυριακή διεξάγεται «η Μητέρα των Μαχών», με άλλα λόγια, το ντέρμπι «αιωνίων», ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Πρόκειται για αναμέτρηση που συναρπάζει, ανεξάρτητα με το πού βρίσκεται η κάθε ομάδα στη βαθμολογία. Τη δεδομένη στιγμή οι πρωταθλητές βρίσκονται σε θέση ισχύος, πλην όμως αυτό μένει να αποδειχθεί στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Άλλωστε, το σπουδαιότερο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία λόγω του ότι το ματς του 1ου γύρου στο «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν διεξήχθη, οπότε οι δύο τους δεν έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους την τρέχουσα σεζόν!

Στο προσκήνιο περνάει και το Κύπελλο Αγγλίας, το οποίο βρίσκεται στα προημιτελικά, οπότε κάθε ομάδα δικαιούται να ονειρεύεται το να μπει ως φιναλίστ στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ». Στο θεωρητικά πιο αμφίρροπο ματς, η Εβερτον υποδέχεται την Τσέλσι, ενώ το μεγαλύτερο φαβορί είναι η Αρσεναλ, η οποία υποδέχεται τη Γουότφορντ. Η Κρίσταλ Πάλας ήταν η «τυχερή» της κλήρωσης (δοκιμάζεται στην έδρα της Ρέντινγκ), ενώ η Γουέστ Χαμ έχει φαινομενικά πολύ δύσκολο έργο στο «Ολντ Τράφορντ» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αφενός, όμως, η λονδρέζικη ομάδα τα καταφέρνει πολύ καλά στα δύσκολα φέτος, αφετέρου πετυχαίνει τους «κόκκινους διαβόλους» εν μέσω των δύο επικών «μονομαχιών» με τη Λίβερπουλ για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Σημαντικό ματς για την 4η θέση (προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ) περιλαμβάνει το πρόγραμμα στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η 5η Σεβίλλη υποδέχεται την 4η Βιγιαρεάλ και οι Ανδαλουσιάνοι θέλουν τη νίκη και μόνο, ώστε να μειώσουν την απόσταση από το «κίτρινο υποβρύχιο» στους 5 βαθμούς. Βέβαια, οι δύο ομάδες συνεχίζουν και στο Γιουρόπα Λιγκ και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κατακτητής του τροπαίου θα εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ