MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Θέλει... ΨΥΧΗ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Θέλει... ΨΥΧΗ

Προσοχή κι επαγρύπνηση! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 2 Αυγούστου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Πέντε ελληνικές οµάδες «µάχονται» µεσοβδόµαδα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάµπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα, µε το τριήµερο που ακολουθεί να περιλαµβάνει τις «περίπλοκες» ρεβάνς. Κοινό χαρακτηριστικό είναι το ότι ουδείς εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου µπορεί να προσδοκά σε... περίπατο, είτε λόγω σκορ ασφαλείας στο 1ο µατς, είτε επειδή υπάρχει τεράστια διαφορά δυναµικής µε τον αντίπαλο.

Αρχίζοντας από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυµπιακός παίζει µε τη Χάποελ Μπιρ Σίβα στο Ισραήλ, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αγιαξ στην κατάµεστη Τούµπα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κουβαλούν κάποια ιδιαίτερη... προίκα µετά το 0-0 του «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η κακή εµφάνιση προκάλεσε δυσαρέσκεια. Η διαδροµή, όµως, που έχουν διανύσει στο Τσάµπιονς Λιγκ εδώ και δύο δεκαετίες δεν συγκρίνεται στο ελάχιστο µε αυτή της «πρωτάρας» Χάποελ και αν τα βασικά γίνουν στοιχειωδώς σωστά, τότε, λογικά, η οµάδα του Βίκτορ Σάντσεθ δεν θα έχει πρόβληµα.

Πολύ πιο µεγάλη είναι η πρόκληση για τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς «στάθηκαν όρθιοι» στο Αµστερνταµ, πήραν το 1-1 από τον Αγιαξ και στην κατάµεστη Τούµπα θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Η ολλανδική οµάδα δεν είναι αµελητέα ποσότητα, κάθε άλλο, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» διέπεται από σοβαρή λειτουργία εντός κι εκτός του αγωνιστικού χώρου, οπότε επιτρέπονται οι αισιόδοξες σκέψεις.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, εν όψει των µατς της Πέµπτης, σε πλεονεκτική θέση βρίσκεται, θεωρητικά, ο Παναθηναϊκός. Επικράτησε 1-0 της ΑΪΚ και στο γήπεδο της Χάµαρµπι (συνθετικός χλοοτάπητας) καλείται να υπερασπιστεί το σκορ του 1ου µατς, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν «γεµίζει το µάτι», αλλά διαθέτει σαφώς µεγαλύτερη αγωνιστική ετοιµότητα.

Η ΑΕΚ πήρε άριστα στο ανασταλτικό σκέλος και µαζί το 0-0 από τη Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ». Η «Ενωση» του Τιµούρ Κετσπάγια πρέπει να κάνει «το κάτι παραπάνω» στο επιθετικό σκέλος για να πάρει την πρόκριση, για την οποία είχε σαφώς µειωµένες πιθανότητες πριν τεθεί αντιµέτωπη µε τη γαλλική οµάδα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Αλκµααρ και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-1, αν και είναι ήδη επιτυχηµένος από τη στιγµή που προκρίθηκε στον 2ο προκριµατικό γύρο.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ