MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Τέρμα τα... ΓΚΑΖΙΑ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Τέρμα τα... ΓΚΑΖΙΑ

Πρεμιέρα στη Σούπερ Λίγκα! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Eπιτέλους σέντρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, το οποίο αρχίζει το Σάββατο (16.00) στην Κέρκυρα, με τον ΑΟ Κασσιόπη να υποδέχεται τον Πλατανιά. Σίγουρα, τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έπαψαν να υφίστανται και η κάθε μέρα συνοδεύεται από αβεβαιότητα, αλλά -όπως και να το κάνουμε- πρόκειται για το πρωτάθλημα της χώρας μας και καλό είναι να αναφέρουμε τα θετικά στοιχεία που σίγουρα υπάρχουν.

Τα οικονομικά προβλήματα δεν είναι κάτι το άγνωστο για τις περισσότερες από τις ομάδες, αλλά στον τομέα της ανταγωνιστικότητας και της διεκδίκησης του τίτλου, ίσως μπροστά μας έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Ο κυρίαρχος Ολυμπιακός έδειξε με το «καλημέρα» ότι καλείται να λύσει πολλά προβλήματα αγωνιστικής -και όχι μόνο- φύσεως, ενώ οι επίδοξοι «μνηστήρες» (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ) ενισχύθηκαν σημαντικά κατά τη μεταγραφική περίοδο και δείχνουν αποφασισμένοι να μην μείνουν πίσω... 20 βαθμούς από τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο.

Εξάλλου, με εξαίρεση την ΑΕΚ, οι έτεροι διεκδικητές του τίτλου έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και μένει να δούμε κατά πόσο οι έξτρα αναμετρήσεις θα παίξουν τον ρόλο τους στη μάχη του τίτλου. Μία «μάχη» η οποία βρίσκει τον ΠΑΟΚ σε σχετικά μειονεκτική θέση, δεδομένου ότι του έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί λόγω των επεισοδίων πέρυσι, στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Το σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα αρχίζει με την 3η αγωνιστική, η οποία φέρνει τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Βέροια στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, ενώ ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Λιβαδειά και η ΑΕΚ περιμένει την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Σπουδαίο ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ». Αμφότερες βρίσκονται στην κορυφή με 9 βαθμούς, ενώ θεωρούνται τα επικρατέστερα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Το «κάτι παραπάνω» δίνει η «μονομαχία» των πάγκων, καθώς τους «κόκκινους διαβόλους» κατευθύνει ο Ζοσέ Μουρίνιο και τους «πολίτες» ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Οι δύο τους έχουν «ανοιχτούς λογαριασμούς» από την κοινή θητεία τους σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, οπότε θεωρούμε δεδομένο ότι οι κάμερες θα είναι στραμμένες (και) πέραν της γραμμής του πλαγίου άουτ.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ