MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Τελευταία... ΖΑΡΙΑ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Τελευταία... ΖΑΡΙΑ

Ξεκάθαρο προβάδισμα οι Ουκρανοί, μεγάλη μάχη στην Κοπεγχάγη! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Οι 22 από τις 24 ομάδες που θα δώσουν το «παρών» στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 θα έχουν γίνει ήδη γνωστές μέχρι να πάρετε το περιοδικό στα χέρια σας και το ντουέτο που απομένει για να μάθουμε το σύνολο των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων θα προέλθει από τις αναμετρήσεις Δανία-Σουηδία και Σλοβενία-Ουκρανία με τις νυν φιλοξενούμενες να έχουν το προβάδισμα έπειτα από τα πρώτα ματς.

Βέβαια, τα απανωτά τρομοκρατικά χτυπήματα που συγκλόνισαν το Παρίσι και την Κοινή Γνώμη γενικότερα την προηγούμενη Παρασκευή, προκαλούν αμφιβολίες αναφορικά με το αν η διοργάνωση θα πρέπει να διεξαχθεί στη Γαλλία.

Εξάλλου, ο φόβος φώλιασε για τα καλά σε πολλούς ανθρώπους, διάσημους ή μη, και είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότερες συναντήσεις Εθνικών ομάδων που έχουν προγραμματιστεί για μεσοβδόμαδα διεξάγονται δίχως προβλήματα, αλλά με την απειλή να αιωρείται κι ενίοτε να παραλύει τους αποδέκτες της.

Το θέμα είναι ότι η ζωή συνεχίζεται, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, ενώ εξαιρουμένων των μπαράζ, την παράσταση «κλέβουν» οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Η Κολομβία υποδέχεται την Αργεντινή και οι γηπεδούχοι θεωρούνται το φαβορί της αναμέτρησης, ενώ η Βραζιλία φιλοξενεί το αξιόμαχο Περού και ίσως δεν έχει τόσο εύκολη αποστολή όσο μαρτυρούν οι αποδόσεις.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Τελευταία... ΖΑΡΙΑ

Αμφίρροπο αναμένεται το Ουρουγουάη – Χιλή, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά να μην έχουν νίκη στα εδάφη της «σελέστε» από το 1937 κι έπειτα. Επιπλέον, η Βολιβία δεν γνωρίζει τι θα πει νίκη στην Παραγουάη, σε ένα ματς στο οποίο είναι ούτως ή άλλως το αουτσάιντερ.

Προκριματικά για το Μουντιάλ του 2018 έχουμε επίσης στη Βόρειο και Κεντρική Αμερική, την Ασία και την Αφρική, με τις περισσότερες αναμετρήσεις να περιλαμβάνουν δυνατά φαβορί.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ