MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "ΤΑΥΡΟΙ" στο Μιλάνο

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "ΤΑΥΡΟΙ" στο Μιλάνο

Ισπανική υπόθεση ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 27 Μαϊου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Βράδυ Σαββάτου... Το Μιλάνο «φοράει τα καλά» του, υποδέχεται τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ! Στην «αρένα» δύο... ταύροι. Ισπανικές ομάδες. Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το βαρύτιμο τρόπαιο, έχοντας ακόμη νωπές τις μνήμες του τελικού του 2014, όταν επικράτησε η «βασίλισσα» με 4-1 (στην παράταση). Αναμένεται μεγάλη «μάχη» και λογικά ο τελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αλλωστε οι «ροχιμπλάνκος» του «Τσόλο» Σιμεόνε μας έχουν... συνηθίσει σε «θρίλερ», έδειξαν τα δόντια τους αφήνοντας εκτός θεσμού τις «υπερδυνάμεις» Μπαρτσελόνα και Μπάγερν. Η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν αναμφισβήτητα διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ, κυρίως μέσο-επιθετικά, με παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κρίνουν ένα «κρίσιμο» παιχνίδι. Ομως, όπως προαναφέραμε, η Ατλέτικο δεν «μασάει». Το απέδειξε! Ολα δείχνουν ότι θα παρακολουθήσουμε «θρίλερ», παιχνίδι για γερά νεύρα...

Παρά το γεγονός ότι έπεσε η αυλαία στα «μεγάλα» ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το κουπόνι είναι «γεμάτο» επιλογές. Γι’ αυτό... φροντίζουν οι χώρες της Λατινικής Αμερικής, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν δεκάδες ματς από «μικρές» κατηγορίες πρωταθλημάτων της «Γηραιάς Ηπείρου». Σε αυτά τα παιχνίδια οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί, υπάρχουν πολλές «παγίδες», το ίδιο ισχύει και για τις φιλικές αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων που προετοιμάζονται για το Euro και το Κόπα Αμέρικα. Πιο γνώριμη είναι η Β’ Ισπανίας, η οποία βρίσκεται στην 41η αγωνιστική και θεωρούμε ότι με καλή «μελέτη» θα «βγουν» σημεία, αφού αρκετές ομάδες έχουν κίνητρο λίγες «στροφές» πριν από το τέλος.

Στην Α’ Βραζιλίας το «μενού» έχει δυνατές κόντρες, τοπικά ντέρμπι (Κρουζέιρο - Αμέρικα Μινέιρο, Σάο Πάολο - Παλμέιρας, Φλουμινένσε - Μποταφόγκο), εξίσου ενδιαφέροντα ματς διεξάγονται σε Αμερική, Αργεντινή (δεσπόζει ο «τελικός» για την ανάδειξη του πρωταθλητή ανάμεσα σε Σαν Λορέντζο και Λανούς), Ουρουγουάη, Κολομβία, Περού αλλά και στις σκανδιναβικές Λίγκες (Σουηδία, Νορβηγία).

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ