MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Τα φώτα στη ΓΑΛΛΙΑ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Τα φώτα στη ΓΑΛΛΙΑ

Εμβόλιμη αγωνιστική σε Σαμπιονά και Β' Κατηγορία! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν ΕΚΤΑΚΤΩΣ τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

T ο καθιερωμένο... ραντεβού της Τρίτης με το αγαπημένο σας περιοδικό έρχεται 24 ώρες νωρίτερα του καθιερωμένου, αλλά αυτό έχει και τα πλεονεκτήματά του, καθώς υπάρχουν ανανεωμένες ειδήσεις για τα ματς που υπάρχουν στο πρόγραμμα της Δευτέρας.

Ο Δεκέμβρης βρίσκεται προ των πυλών και η διοργάνωση του Κυπέλλου είναι αυτή που παίρνει τη σκυτάλη στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Αρχίζοντας από τα... δικά μας, το Κύπελλο Ελλάδος δεν περιλαμβάνει το σπουδαίο ματς, αλλά δεν λείπουν οι άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η Λάρισα υποδέχεται την Ξάνθη και θέλει να αποδείξει ότι δικαιούται να σκέφτεται ως ομάδα της Σούπερ Λιγκ, ενώ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν αποστολές εκτός έδρας, απέναντι σε Παναχαϊκή και Χανιά αντίστοιχα. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Αίγιο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Παναιγιάλειο, ενώ ο Ατρόμητος θυμίζει «καζάνι που βράζει» και φιλοξενείται από τη Λαμία, η οποία βρίσκεται με τη σειρά της σε έκρυθμη κατάσταση. Εξάλλου, το πιο έντονο παρασκήνιο υπάρχει στο Λεβαδειακός – Κέρκυρα, με τους Βοιωτούς να είναι η ομάδα που παίζει στη Σούπερ Λιγκ εις βάρος των νησιωτών, οι οποίοι έχασαν την παρουσία τους στα «σαλόνια» μέσα στις δικαστικές αίθουσες.

Ιδιαίτερης μνείας χρήζει και το αγγλικό Λιγκ Καπ, το οποίο βρίσκεται στα προημιτελικά. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει, θεωρητικά, το ευκολότερο έργο, υποδεχόμενη τη Χαλ, ενώ η Εβερτον παίζει στον αγγλικό βορρά, απέναντι στη Μίντλεσμπρο. Στόουκ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, με το τελευταίο ζευγάρι να είναι και το πιο εμπορικό.

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε στα πρωταθλήματα των δύο πρώτων κατηγοριών της Γαλλίας, ενώ οι προβολείς πέφτουν στο αποψινό ντέρμπι κορυφής για την Α’ Ιταλίας, ανάμεσα σε Νάπολι και Ιντερ. Οι «παρτενοπέι» του Μαουρίτσιο Σάρι υποδέχονται την πρωτοπόρο ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τον νικητή να απολαμβάνει τον... αέρα του ρετιρέ, ενώ η Φιορεντίνα δοκιμάζεται από τη Σασουόλο εκτός έδρας και θέλει οπωσδήποτε την επιστροφή στις επιτυχίες ώστε να αποδείξει για ακόμη μία φορά ότι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ