MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Στον ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Στον ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ

Kορυφώνεται η αγωνία στους ομίλους του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Η προτελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα αναμένεται να κρίνει τα περισσότερα εισιτήρια για τη φάση των νοκ άουτ αναμετρήσεων, ενώ το ελληνικό ενδιαφέρον είναι έντονο.

Στην κορυφαία διοργάνωση, ο Ολυμπιακός των τριών σερί νικών δοκιμάζεται από την Μπάγερν στο Μόναχο, μία αποστολή η οποία δεν απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ανέφικτη. Βέβαια, οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα δεν νιώθουν το παραμικρό άγχος, έχουν πλήρη επίγνωση της δυναμικής του αντιπάλου, και θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό, γνωρίζοντας ότι το «Χ» δίνει πρόκριση!

Στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Αστέρας Τρίπολης δίνει «τελικό» στην Πράγα, απέναντι στην τσεχική Σπάρτα. Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορούν να ελπίζουν βάσιμα ότι θα πάρουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να προσπεράσουν τον νυν αντίπαλό τους και να ανέβουν στην πρώτη δυάδα. Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ, υποδέχεται την Γκαμπάλα και είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, αν και οι πιθανότητες πρόκρισης είναι λίγες.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ