MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Στοιχηματική ΟΑΣΗ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Στοιχηματική ΟΑΣΗ

Εκκίνηση σε Βέλγιο, Αυστρία, Τσεχία, Β', Γ' Γερμανίας, Μεξικό και Χιλή! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 24 Iουλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Μετά την είσοδο πολλών, «απίθανων» πρωταθλημάτων (για τα δεδομένα του «Πάμε Στοίχημα» πριν από μερικούς μήνες), ήρθε η ώρα το κουπόνι να αρχίσει να αποκτά τη μορφή που έχουμε στο κύριο μέρος της σεζόν. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που στους βατήρες εκκίνησης βρίσκονται η 1η κατηγορία του Βελγίου, η αντίστοιχη της Αυστρίας, αλλά και της Τσεχίας, όπως και η 2η και η 3η κατηγορία της Γερμανίας.

Αρχίζοντας από το Βέλγιο, η Γάνδη έκανε την έκπληξη πέρυσι, έβαλε τα δυνατά της στα πλέι οφ και ξεπέρασε τον ανταγωνισμό και κατέκτησε τον 1ο τίτλο της ιστορίας της. Φαίνεται πάντως ότι οι στοιχηματικές εταιρίες δεν της δίνουν ιδιαίτερη τύχη για να επαναλάβει το κατόρθωμά της, καθώς βρίσκεται στην 3η ή την 4η θέση βάσει της λίστας με τα φαβορί. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των «ειδικών», η Αντερλεχτ έχει τον πρώτο λόγο, ενώ η Κλαμπ Μπριζ ακολουθεί. Υπό νορμάλ συνθήκες, η σειρά των δύο «θηρίων» της χώρας θα ήταν αντεστραμμένη, αλλά φαίνεται ότι η αποδυνάμωση της προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχει παίξει το ρόλο της στη διαμόρφωση των συγκεκριμένων ισορροπιών.

Σχετικά με την αυστριακή Μπουντεσλίγκα, η Σάλτσμπουργκ αναμένεται να παίξει... μόνη της και φέτος. Το να κατακτήσει τον τίτλο πληρώνει όσο το να νικήσει ένα εντός έδρας ματς απέναντι σε μικρομεσαία ομάδα. Οι Ραπίντ και Αούστρια Βιέννης ακολουθούν από σημαντική απόσταση, ενώ σε θεωρητικό επίπεδο πάντα, η Στουρμ Γκρατς κλείνει το καρέ των πιο ποιοτικών ομάδων.

Οσον αφορά στη Β' Γερμανίας, η ανερχόμενη δύναμη είναι η Λειψία, η οποία θεωρείται το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο, ενώ το δίδυμο των Φράιμπουργκ και Καϊζερσλάουτερν αρχίζει τη σεζόν με μεγάλες προσδοκίες. Ειδικά η τελευταία, πάντως, έχει φτάσει ουκ ολίγες φορές στην πηγή, αλλά νερό δεν έχει πιει και το άγχος περισσεύει.

Εξάλλου, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας, μπορείτε να πάρετε και την 1η γεύση από το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο της σεζόν 2015-16, με τις αναμετρήσεις του Τζάλεντζ Καπ, διοργάνωση στην οποία προκύπτουν ουκ ολίγες στοιχηματικές ευκαιρίες.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ