MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Σε... τριπλό ΤΑΜΠΛΟ!

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Σε... τριπλό ΤΑΜΠΛΟ!

Τα «πάντσερ» βρυχώνται! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 26 Αυγούστου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Η σεζόν στο γερμανικό ποδόσφαιρο αρχίζει με το Κύπελλο και τώρα είναι η σειρά της «μεγάλης» Μπουντεσλίγκα, η οποία φέρνει το κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας κοντά στην τελική μορφή του. Μοναδικό πρωτάθλημα που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη είναι το ελληνικό, η Σούπερ Λίγκα, η οποία ταλανίζεται από κάθε είδους πιθανό (και απίθανο) πρόβλημα.

Οσον αφορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα παγκοσμίως, βάσει εισιτηρίων, η Μπάγερν Μονάχου γύρισε σελίδα, ο Κάρλο Αντσελότι διαδέχθηκε τον Πεπ Γκουαρντιόλα και οι Βαυαροί καλούνται να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης. Για τον εγχώριο τίτλο μάλλον δεν τίθεται λόγος, τουλάχιστον αν πιστέψουμε τις αποδόσεις. Το να κατακτήσει τη «σαλατιέρα» η Μπάγερν συνοδεύεται από απόδοση 1,15, οπότε η συζήτηση σταματάει εδώ. Ακολουθεί η Ντόρτμουντ, η οποία καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να ορθώσει ανάστημα, ενώ έπεται το... χάος, με την τετράδα των Λεβερκούζεν, Βόλφσμπουργκ, Σάλκε και Γκλάντμπαχ να παλεύουν, θεωρητικά, για τις δύο θέσεις που απομένουν προκειμένου να συμπληρωθεί η τετράδα που θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2017-18. Στην πρεμιέρα έχουμε ντέρμπι από τα παλιά (Μπάγερν – Βέρντερ), ενώ το πιο ενδιαφέρον ματς, στα χαρτιά, είναι αυτό ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν.

Στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, η ασταθής Λίβερπουλ φιλοξενείται στο Λονδίνο από την Τότεναμ, ενώ οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτι, είναι τα ακλόνητα φαβορί απέναντι σε Χαλ και Γουέστ Χαμ αντίστοιχα.

Εξόχως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα στην Α’ Ιταλίας. Η πρωταθλήτρια Γιουβέντους νίκησε τη Φιορεντίνα στο... ρελαντί και τώρα δοκιμάζεται στο «Ολίμπικο», απέναντι στη Λάτσιο, επί της οποίας έχει θετικό σερί (8-3-0, τελευταία εκτός έδρας ήττα της το 2002). Εξάλλου, η Νάπολι υποδέχεται τη Μίλαν στον ιταλικό Νότο, με τους γηπεδούχους να συνοδεύονται από χαμηλή απόδοση, αν και συνηθίζουν τα αρνητικά αποτελέσματα στα πρώτα ματς, ενώ «παίρνουν μπροστά» μετά τον 1ο μήνα.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης μπήκαν στη «μάχη» της Πριμέρα Ντιβιζιόν με νίκη, αλλά για τη 2η αγωνιστική έχουν φαινομενικά πιο δύσκολες «αποστολές». Οι «μπλαουγκράνα» δοκιμάζεται στο «Σαν Μαμές» από την πάντα υπολογίσιμη Μπιλμπάο, ενώ οι «μερένχες» υποδέχονται την «Ευρωπαία» Θέλτα.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ