MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΠΤΗΣΗ για τους ομίλους

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΠΤΗΣΗ για τους ομίλους

Ωρα Ευρώπης για τις ελληνικές ομάδες! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 25 Aυγούστου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Το καλοκαίρι μας... αφήνει και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν φτάσει στο σημείο κατά το οποίο το λάθος απαγορεύεται, καθώς δεν διορθώνεται. Το τριήμερο που έχουμε μπροστά μας διεξάγονται οι αγώνες ρεβάνς των πλέι οφ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα και οι συγκινήσεις που μας επιφυλάσσουν οι δύο διοργανώσεις, αναμένεται να «χτυπήσουν κόκκινο».

Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τα «ανοιχτά μέτωπα» είναι ουκ ολίγα. Η Βαλένθια επικράτησε 3-1 της Μονακό, αλλά το ματς του Πριγκιπάτου δεν θα είναι... περίπατος, κάθε άλλο, απέναντι στη δυνατή ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Στη Σουηδία αναμένεται επίσης να «πέσουν κορμιά», με τη Μάλμε να χάνει 3-2 στη Σκωτία από τη Σέλτικ και να μετατρέπει το ματς σε «ψυχολογικό πόλεμο». Η Λάτσιο επικράτησε 1-0 της Λεβερκούζεν στο «Ολίμπικο», αλλά δεν μπορεί να νιώθει άνετη εν όψει του αγώνα στη Γερμανία, ενώ ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει για την ανατροπή απέναντι στην Αστάνα. Ομοίως θα πράξει η Παρτίζαν (με ΜΠΑΤΕ) και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με Σπόρτινγκ. «Ανοιχτό» αναμένεται το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βασιλεία, ενώ σαφές προβάδισμα έχουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ απέναντι σε Κλαμπ Μπριζ, Ραπίντ Βιέννης και Σκεντερμπέου αντίστοιχα.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, το ελληνικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Ο ΠΑΟΚ έδωσε μία παράσταση υψηλού επιπέδου, θριάμβευσε με 5-0 της Μπρόντμπι και η πρόκριση έχει ουσιαστικά εξασφαλιστεί, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν ικανοποίησε στο Αζερμπαϊτζάν, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Γκαμπάλα στο Μπακού, αλλά στο «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι δεδομένα το φαβορί.

Το πιο δύσκολο έργο το έχει ο Ατρόμητος, ο οποίος έχασε αδίκως (1-0) από τη Φενέρ στο Περιστέρι και τώρα δοκιμάζεται στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Οι ελπίδες πρόκρισης για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είναι ελάχιστες, αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, αλλά άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το μερίδιο που τους αναλογεί και αν η ελληνική ομάδα προηγηθεί, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το παραμικρό. Αλλωστε, το ρόστερ που διαχειρίζεται ο Βίτορ Περέιρα περιλαμβάνει πλειάδα αστέρων, αλλά η ομοιογένεια αμφισβητείται.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ