MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ για δύο

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ για δύο

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για το Κόπα Αμέρικα... Η «οικοδέσποινα» Χιλή και η μπαρουτοκαπνισμένη Αργεντινή συναντιούνται στον «μεγάλο» τελικό της διοργάνωσης, υπόσχονται δυνατό ματς και θέαμα με συγκινήσεις.

Στις «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 3 Ιουλίου θα διαβάσετε, επίσης, πλούσιο ρεπορτάζ για τα πρωταθλήματα που... τρέχουν, το ενδιαφέρον πέφτει κυρίως στην Α' και Β' Βραζιλίας, ενώ «πρεμιέρα» κάνει το «Κλαουσούρα» της Παραγουάης. Τελικά το Κόπα Αμέρικα διεξήχθη για να φτάσουμε στην κατάληξη που οι περισσότεροι περίμεναν! Η Χιλή έπαιξε πιθανότατα το καλύτερο ποδόσφαιρο, τουλάχιστον σε διάρκεια και θα συναντήσει την πιο ποιοτική και «ακριβή» ομάδα της Λατινικής Αμερικής, την Αργεντινή.

Η «αλμπισελέστε» είχε πετύχει τέσσερα γκολ σε ισάριθμα ματς, αλλά στον ημιτελικό με την Παραγουάη έκανε το (αναμενόμενο) ξέσπασμα και το τελικό 6-1 έστειλε το μήνυμα ότι δεν πέρασε στον τελικό απλά για να διεκδικήσει το τρόπαιο, αλλά για να αποδείξει ότι οι οικοδεσπότες θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση για να φτάσουν στην κορυφή.

Στις προηγούμενες έξι διοργανώσεις που φιλοξενήθηκαν στη Χιλή, η Αργεντινή κατέκτησε τέσσερις φορές το τρόπαιο, ενώ είχαν προηγηθεί οι δύο «κούπες» της Ουρουγουάης. Μάλιστα, το συγκεκριμένο ματς έχει και προσωπικό χαρακτήρα, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι τέσσερις παίκτες που μονομάχησαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Χιλή παίζει ο Κλαούντιο Μπράβο της Μπαρτσελόνα και οι Μαουρίσιο Ισλα, Αρτούρο Βιδάλ της Γιουβέντους (ο Ισλα «έβγαλε» τη σεζόν ως δανεικός στην ΚΠΡ), ενώ στο ρόστερ της Αργεντινής βρίσκουμε τους Χαβιέ Μασεράνο και Λιονέλ Μέσι των «μπλαουγκράνα». Περιμένουμε έναν αμφίρροπο τελικό (οι περισσότεροι, άλλωστε, τέτοιοι αποδεικνύονται), με τους Χιλιανούς να προτάσσουν την ομαδικότητά τους και την ένταση στο παιχνίδι τους και τους Αργεντινούς την απαράμιλλη ατομική κλάση.

Από 'κει και πέρα, στους βατήρες εκκίνησης βρίσκεται η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 19 ετών που φιλοξενείται στη χώρα μας (δωρεάν η είσοδος σε Κατερίνη, Λάρισα και Βέροια). Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Ουκρανία, Αυστρία και Γαλλία κι έχει στόχο την πρώτη δυάδα, προκειμένου να περάσει στα ημιτελικά. Το οξύμωρο είναι ότι η τύχη τα έφερε έτσι ώστε οι τρεις ομάδες που θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, Ισπανία, Γερμανία και Ολλανδία, βρίσκονται στον 2ο όμιλο, από τον οποίο, όμως, μόνο δύο θα συνεχίσουν. Η Ρωσία είναι η ομάδα που συμπληρώνει το... καρέ.

Στις επάλξεις οι λίγκες της Σκανδιναβίας και οι πρώτες δύο κατηγορίες της Βραζιλίας, σε ένα γεμάτο, για την εποχή, κουπόνι.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ


«ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Ηλία Ζυματούρα και Πάνο Κιαπεκάκη

«ΚΟΨΕ - ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

«ΠΟΝΗΡΟΣ», «ΛΟΓΙΚΟΣ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ