MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΠΟΚΕΡ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΠΟΚΕΡ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

H πρώτη δόση των αναμετρήσεων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα για το 2016 πέρασε στην ιστορία, αλλά οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση μεσοβδόμαδα και μένει να δούμε το πώς θα ζυγίσουν κίνητρο και καταστάσεις οι πρωταγωνιστές.

Στην Αγγλία, η αδυσώπητη μάχη για το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ έχει «φουντώσει» για τα καλά, αλλά προς το παρόν περνάει σε δεύτερο πλάνο, καθώς το τριήμερο Σάββατο – Δευτέρα διεξάγεται η φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού της Υφηλίου. Η Τσέλσι έχει χάσει το... τρένο της διάκρισης στο πρωτάθλημα και θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους το τρόπαιο ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις έπειτα από ενδεχόμενη κατάκτησή του. Υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει το μυαλό κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα. Η Αρσεναλ υποδέχεται τη Χαλ, Η Τότεναμ την Κρίσταλ Πάλας, ενώ Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζουν στις έδρες των Μπλάκμπερν και Σριούσμπερι αντίστοιχα.

Στη Σούπερ Λίγκα, σπουδαία αναμέτρηση διεξάγεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» είναι θεωρητικά το φαβορί, αλλά στις κόντρες μεταξύ των δύο ομάδων πολλές φορές τα προγνωστικά «πάνε περίπατο». Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον σκληροτράχηλο Ατρόμητο τρεις μέρες μετά τον αγώνα με την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες, για το Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα νίκησε την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, απέκλεισε τον Παναθηναϊκό από το Κύπελλο και δείχνει όλο και καλύτερα στοιχεία το τελευταίο διάστημα.

Στην Α’ Ιταλίας, η Γιουβέντους πέρασε στην κορυφή για 1η φορά φέτος και το... τρένο της Γηραιάς Κυρίας καλείται τώρα να περάσει από την έδρα της σκληροτράχηλης Μπολόνια, έχοντας και στο πίσω μέρος του μυαλού το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν. Σαφώς πιο εμπορική η αναμέτρηση της Νάπολι με τη Μίλαν στο «Σαν Πάολο», με τους γηπεδούχους να ψάχνουν αντίδραση μετά την ήττα από τη Γιούβε και τους φιλοξενούμενους τον τρόπο με τον οποίο θα δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα (σερί 4-3-0).

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ