MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Πεδία ΜΑΧΗΣ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Πεδία ΜΑΧΗΣ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Η φάση των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα πέρασε στην ιστορία και ο Ολυμπιακός μπορεί να μην προκρίθηκε στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά μεταπήδησε στον δεύτερο τη τάξει θεσμό.

Οι πρωταθλητές καλούνται να προσγειωθούν στην πραγματικότητα της Σούπερ Λιγκ (14η αγωνιστική) μετά το 3-0 της Αρσεναλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τώρα υποδέχονται τον Παναιτωλικό. Με σαφώς περισσότερο ενδιαφέρον αναμένεται το ματς της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον 5ο Πανιώνιο και τη 2η ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Βοιωτία για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό.

Εκεί, πάντως που γίνεται ο «κακός χαμός», είναι στην 16η αγωνιστική της Α’ Ιταλίας. Η πρωτοπόρος Ιντερ παίζει στην έδρα της Ουντινέζε και θέλει τη νίκη, το Σάββατο, ώστε την Κυριακή να παρακολουθήσει τις «σκυλομαχίες» σε Νάπολι και Τορίνο. Στην πρώτη, η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Ρόμα, στο επονομαζόμενο «Ντέρμπι του Ηλιου», με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ήττα... απαγορεύεται (και) για λόγους γοήτρου, ιδιαίτερα για τους πρωτευουσιάνους, οι οποίοι μετά την «εξάρα» από την Μπαρτσελόνα έχασαν από την Αταλάντα, έφεραν «Χ» με την Τορίνο και την Τετάρτη έμειναν στο εντός έδρας 0-0 με την ΜΠΑΤΕ.

Η πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ επιτεύχθηκε, αλλά η εμφάνιση ήταν αποκρουστική και οι αποδοκιμασίες εκκωφαντικές. Περίπου τρεις ώρες αργότερα, η Γιουβέντους περιμένει τη Φιορεντίνα, σε μία κόντρα στην οποία το μίσος περισσεύει εδώ και περισσότερες από δύο δεκαετίες (ελέω Ρομπέρτο Μπάτζιο). Οι «βιόλα» βρίσκονται στο «+5» από τη Γηραιά Κυρία και θα μείνουν μπροστά της ό,τι και να γίνει, αλλά οι πέντε σερί νίκες της ομάδας του Μαξ Αλέγκρι μαρτυρούν την επιστροφή των κατόχων του τίτλου στη διεκδίκηση αυτού και μάλιστα με αυξημένες πιθανότητες.

Αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διεξάγεται στο Λέστερ, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Τσέλσι. Το παράδοξο είναι ότι οι «αλεπούδες» βρίσκονται στην κορυφή και υποδέχονται τους κατόχους του τίτλου Λονδρέζους, οι οποίοι βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας! Για να δούμε, αν το συγκρότημα του Κλαούντιο Ρανιέρι μπορεί να αντέξει στην κορυφή...

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ