MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΠΑΣ... ΕΥΡΩΠΗ!

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΠΑΣ... ΕΥΡΩΠΗ!

Κόντρα στην Οντ αρχίζει το ευρωπαϊκό όνειρο του ΠΑΣ Γιάννινα στο Γιουρόπα Λιγκ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 12 Ιουλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Tο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα της Γαλλίας πέρασε στην ιστορία, με την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος να «λυγίζει» τη Γαλλία στον τελικό (1-0 στην παράταση) και να γίνεται η 10η πρωταθλήτρια της Γηραιάς Ηπείρου. Μία σπουδαία διοργάνωση μας κράτησε (στοιχηματική) παρέα για περισσότερο από έναν μήνα, αλλά το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη δεν σταματάει ποτέ, καθώς μεσοβδόμαδα διεξάγονται 50 ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα.

Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι έντονο, καθώς για 1η φορά στην ιστορία θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος τερμάτισε στην 6η θέση της Σούπερ Λιγκ, αλλά επωφελήθηκε από το γεγονός ότι ο Πανιώνιος δεν εξασφάλισε άδεια συμμετοχής από την ΟΥΕΦΑ. Η Ηπειρος φοράει τα... καλά της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τη νορβηγική Οντ Γκρέναλντ την Πέμπτη. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θεωρείται φαβορί για την εντός έδρας αναμέτρηση, μένει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Οντ βρίσκεται εν μέσω δράσης στο πρωτάθλημα της χώρας της, οπότε έχει το «πάνω χέρι» όσον αφορά στον τομέα της αγωνιστικής ετοιμότητας.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, στη μάχη ρίχνονται 34 ομάδες και ανάμεσά τους βρίσκονται ορισμένες που έχουν διαπρέψει. Μία από αυτές είναι ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος το 1991 στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης, ενώ στο κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας βλέπουμε σταθερές αξίες του θεσμού, όπως οι ΜΠΑΤΕ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Σέλτικ (δύο τρόπαια), ενώ ξεχωρίζει και ο κάτοχος του τίτλου στην Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στη Νιου Σέιντς από την Ουαλία και ως εκ τούτου είναι λογικό η σκέψη να ταξιδεύει στην επόμενη δοκιμασία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες ρεβάνς για τα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες. Η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται την Ντελ Βάλε από τον Ισημερινό και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 (είχε προηγηθεί, αλλά δεν το κράτησε, στις εξαντλητικές συνθήκες που επεφύλασσε το υψόμετρο του Κίτο). Στον 2ο ημιτελικό, η Ατλέτικο Νασιονάλ από την Κολομβία περιμένει τη βραζιλιάνικη Σάο Πάολο, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο μετά το 0-2 στο «Μορουμπί».

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ