MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Παρτίδα ΣΚΑΚΙ στη Μασσαλία

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Παρτίδα ΣΚΑΚΙ στη Μασσαλία

Το Euro μπαίνει στην τελική ευθεία. Την ερχόμενη Πέμπτη διεξάγεται ο πρώτος προημιτελικός ανάμεσα σε Πολωνία - Πορτογαλία και οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 28 Ιουνίου «έχουν» όλο το ρεπορτάζ από κάθε... στρατόπεδο.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα πρωταθλήματα σε Α' και Β' Βραζιλίας, εκεί όπου οι εξελίξεις στις ομάδες είναι ραγδαίες, αφού άρχισε το «φύγε εσύ, έλα εσύ» για τους προπονητές...

Το Κόπα Αμέρικα τελείωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τη Χιλή να θριαμβεύει για 2η φορά μέσα σε 12 μήνες και να αποδεικνύει ότι έχει μπει για τα καλά στο κλαμπ των «μεγάλων», ίσως όχι μόνο στη Λατινική Αμερική, αλλά και παγκοσμίως.

Αντίθετα, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στα γήπεδα της Γαλλίας έχει πολύ... ψωμί. Την Πέμπτη (22.00) αρχίζει η φάση των προημιτελικών και το Πολωνία – Πορτογαλία αποτελεί το ιδανικό... ορεκτικό, πριν από ακόμη 3 μάχες που θα διεξαχθούν το ερχόμενο τριήμερο και θα ανεβάσουν το θερμόμετρο στα ύψη.

Η Πολωνία έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ σε 390 αγωνιστικά λεπτά και αυτό έγινε χάρη στην εκπληκτική επινόηση του Σέρνταν Σακίρι. Οι παίκτες του Ανταμ Ναβάλκα, όμως, δεν πτοήθηκαν, πήγαν το ματς στα πέναλτι κι εκεί σφράγισαν την πρόκρισή τους. Από την άλλη, η Πορτογαλία έγινε η 1η ομάδα στην ιστορία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που στον όμιλο είχε 3 «Χ» σε ισάριθμα ματς και δεν θέλησε να χαλάσει αυτή τη συνήθεια. Στο «Χ» έμεινε για 117 λεπτά και με την Κροατία, μέχρι ο Ρικάρντο Κουαρέσμα να σκοράρει και να στείλει τους Ιβηρες στους «8». Από τη στιγμή που οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος απέκλεισαν μία ομάδα η οποία έδειχνε ικανή να φτάσει μέχρι τέλους, ουδείς μπορεί να τη ξεγράψει. Άλλωστε, είναι η μοναδική Εθνική που έχει καταφέρει να φτάσει τουλάχιστον στα προημιτελικά στις 6 τελευταίες διοργανώσεις, οπότε ίσως δικαίως φέρει την «ετικέτα» του φαβορί.

Εξάλλου, έναν μήνα μετά την κατάκτηση του 11ου τροπαίου του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η χρυσοφόρα διοργάνωση σηκώνει την αυλαία της, με τη διεξαγωγή του 1ου προκριματικού γύρου (8 ομάδες). Αντίθετα, σαφώς μεγαλύτερος είναι ο όγκος για τον αντίστοιχο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ρίχνονται στη «μάχη» 96 ομάδες από 39 χώρες, σε μία φάση κατά την οποία τα φαβορί δεν επιβεβαιώνονται πάντα.

Οι... λάτρεις των πρωταθλημάτων έχουν μπροστά τους ακόμη μία εμβόλιμη αγωνιστική σε Α' και Β' Βραζιλίας, με το ρεπορτάζ να επιδέχεται αναλυτικής εκτίμησης πριν οδηγηθούμε στο οποιοδήποτε ποντάρισμα.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ - ΡΑΨΕ» με τον Ηλία Ζυματούρα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ