MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ χωρίς θεατές

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ χωρίς θεατές

Επανεκκίνηση σε Σούπερ Λιγκ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 6 Μαρτίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Η άνοιξη προελαύνει (έστω και αν αυτό δεν φαίνεται απαραίτητα στις καιρικές συνθήκες) και πλέον, ο παίκτης του «Πάμε Στοίχημα» έχει στα χέρια του ακόμη περισσότερες επιλογές. Στη... σέντρα βρίσκονται τα πρωταθλήματα Ηνωμένων Πολιτειών, Ιαπωνίας και Ιρλανδίας, ενώ στις επάλξεις μετά την απαραίτητη «χειμερία νάρκη» βρίσκεται και η ρωσική λίγκα. Παράλληλα, στο κουπόνι μπορείτε να βρείτε αναμετρήσεις για το Λιγκ Καπ Φινλανδίας, μία διοργάνωση της οποίας οι αναμετρήσεις διεξάγονται σε κλειστά γήπεδα! Η πληθώρα επιλογών είναι ένα αβαντάζ για τον παίκτη, αλλά μπορεί να «μεταμορφωθεί» σε δίκοπο μαχαίρι, όταν δεν υπάρχει συγκέντρωση στον... στόχο.

Στα... δικά μας, έπειτα από την αναβολή της προηγούμενης εβδομάδας, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ είναι έτοιμο για επανεκκίνηση. Βέβαια, έχουμε την... τιμή, ως χώρα, να διοργανώνουμε αναμετρήσεις «κεκλεισμένων των θυρών», δίχως να υπάρχει τιμωρία για τους γηπεδούχους! Όταν όμως ένα ολόκληρος μηχανισμός δεν μπόρεσε ποτέ να ελέγξει τα φαινόμενα βίας, να τα περιορίσει έστω, αυτά θα γίνονται. Δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε οι εξαγγελίες της Πολιτικής Αρχής για διάθεση να εξαλείψει το φαινόμενο να πιάσουν τόπο και να μην μπουν και αυτές στο συρτάρι με τις αναρίθμητες αποτυχίες του παρελθόντος.

Το σπουδαίο ματς της αγωνιστικής δεν είναι άλλο από αυτό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, το οποίο ούτως ή άλλως θα γινόταν δίχως κόσμο στις εξέδρες, λόγω της τιμωρίας των «πρασίνων». Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να... χαρούν τη νίκη επί του Ολυμπιακού, καθώς τους αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί, αλλά στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι δείχνουν... ανίκητοι στο γήπεδό τους, την ώρα που ο «Δικέφαλος» ψάχνει μία μεγάλη εμφάνιση κι ένα ανάλογο αποτέλεσμα. Τέτοιες αντιδράσεις έρχονται πολλές φορές στα δύσκολα, αυτός είναι, βέβαια, ο στόχος του Αγγελου Αναστασιάδη και των παικτών του. Ο Ολυμπιακός είναι το ακλόνητο φαβορί στην έδρα του Πανθρακικού, αλλά οι γηπεδούχοι δεν έχουν χάσει φέτος στην έδρα τους για το πρωτάθλημα (6-7-0) και όλα δείχνουν ότι μπορούν να βάλουν δύσκολα στους πρωταθλητές που με τη σειρά τους δεν βρίσκονται στην ιδανική αγωνιστική κατάσταση. Ματς με... άρωμα πλέι οφ διεξάγεται στην Αρκαδία (Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος). Στα προημιτελικά βρίσκεται ο αρχαιότερος ποδοσφαιρικός θεσμός του πλανήτη, το Κύπελλο Αγγλίας, και το μεγάλο ματς δεν λείπει. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Αρσεναλ στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ η Λίβερπουλ ήταν η ευνοημένη της κλήρωσης, καθώς αντιμετωπίζει την Μπλάκμπερν. Μπράντφορντ – Ρέντινγκ και Αστον Βίλα – Γουέστ Μπρομ (ντέρμπι) συνθέτουν το πρόγραμμα, μίας διοργάνωσης που δεν αποκλείεται στο φινάλε να μας επιφυλάσσει έκπληξη.

Ματς με ιδιαίτερο, κυρίως πολιτικό, χαρακτήρα, διεξάγεται στη χώρα των Βάσκων. Στο νέο «Σαν Μαμές», η Μπιλμπάο υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου εις βάρος της Εσπανιόλ και τους φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη ώστε να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ