MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Παίζουν στα... ΟΡΙΑ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Παίζουν στα... ΟΡΙΑ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 18 Mαρτίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Οι οκτώ καλύτερες ομάδες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα για την τρέχουσα σεζόν είναι πλέον γνωστές και στο επίκεντρο περνούν τα εγχώρια πρωταθλήματα, τα οποία μάλιστα βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σημείο, καθώς το δίμηνο Μάρτης – Απρίλης είναι αυτό κατά το οποίο παίζονται, συνήθως, οι κόποι της χρονιάς.

Στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, το Μάντσεστερ χωρίζεται στα δύο, καθώς η Σίτι υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ την Κυριακή, με τους «πολίτες» και τους «κόκκινους διαβόλους» να έχουν... ξεχάσει τα περί τίτλου, αλλά να παλεύουν τουλάχιστον για την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέραν του δεδομένου αγωνιστικού στόχου, το γόητρο περνάει σε πρώτο πλάνο, κάτι λογικό από τη στιγμή που πρόκειται για τον ορισμό του τοπικού ντέρμπι.

Ακόμη ένα τέτοιο και μάλιστα πολύ πιο έντονο, τουλάχιστον στην εξέδρα, ξεχωρίζει στην Α’ Ιταλίας. Η Τορίνο υποδέχεται τη Γιουβέντους και παρά το ότι η «γκρανάτα» είναι απογοητευτική, ενώ η «Γηραιά Κυρία» εντυπωσιάζει, καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Αλλωστε, οι πρωτοπόροι του Μαξ Αλέγκρι έπαιζαν το βράδυ της Τετάρτης στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν και το σίγουρο είναι ότι η «αιώνια» αντίπαλός τους δεν πρόκειται να τους υποδεχθεί με... φιλόξενες διαθέσεις και θα κάνει ό,τι μπορεί για να δυσχεράνει την πορεία τους προς την κατάκτηση του τίτλου.

Στα δύο και η Κωνσταντινούπολη. Μπορεί Γαλατά και Φενέρ να απέχουν 20 βαθμούς, αλλά η μεταξύ τους «μονομαχία» είναι πάντα είδηση πρώτης γραμμής. Μάλιστα, η Γαλατά θα παραταχθεί στο ντέρμπι με νέο προπονητή και το τελευταίο που θέλει μπροστά στα μάτια των οπαδών της είναι να ηττηθεί. Άλλωστε, κάθε άλλο παρά έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο (είναι τιμωρημένη, αλλά πρέπει να «βγει» σε διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ για να εκτίσει).

Σούπερ ματς, το οποίο μπορεί να κρίνει πολλά στη «μάχη» του τίτλου διεξάγεται στην Α’ Ολλανδίας. Η Αϊντχόφεν, η οποία έπαιξε 120 λεπτά μεσοβδόμαδα στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο, βρίσκεται έναν βαθμό μπροστά από τον Αγιαξ, τον οποίο υποδέχεται, σε μία αναμέτρηση που «κόβει την ανάσα».

Στα... δικά μας, τη Σούπερ Λιγκ, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει επικίνδυνη έξοδο στην Τρίπολη, απέναντι στον Αστέρα, ενώ στο Αγρίνιο «εκδράμει» η ΑΕΚ για να αντιμετωπίσει τον υπολογίσιμο Παναιτωλικό. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή και ο ΠΑΟΚ την Καλλονή.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ