MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΟΛΟΙ στο ΚΟΛΠΟ!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΟΛΟΙ στο ΚΟΛΠΟ!

Σαββατοκύριακο ξανά! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα είναι "άδειο" όσον αφορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και γι’ αυτό οι περισσότερες ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες των χωρών βρήκαν την ευκαιρία να "φορτώσουν" το πρόγραμμα με εμβόλιμες αγωνιστικές ή αναμετρήσεις Κυπέλλου.

Κοινώς, ο "παίκτης" του στοιχήματος έχει πληθώρα επιλογών μπροστά του, αν και απαιτείται περισσότερη προσοχή από την καθιερωμένη, δεδομένου ότι πολλές ομάδες δεν έχουν "γεμάτα" ρόστερ και ως εκ τούτου ανταποκρίνονται πιο δύσκολα στις μαζεμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στη γερμανική Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν έχει το απόλυτο των νικών μετά το πέρας τριών αγωνιστικών και μάλιστα με συντελεστή τερμάτων 11-1, δίχως καν να φορτσάρει! Δείχνει ότι και φέτος είναι στο χέρι της το να κάνει... περίπατο στο πρωτάθλημα. Τώρα υποδέχεται τη Χέρτα και πρόκειται για ντέρμπι κορυφής, δεδομένου ότι οι Βερολινέζοι είναι η 2η ομάδα που πέτυχε το "τρία στα τρία". Η θεωρία κάνει λόγο για σπουδαίο ματς, αν και οι αποδόσεις προεξοφλούν ακόμη μία άνετη επικράτηση των Βαυαρών.

Στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή (4-0-0) και θέλει να βάλει από νωρίς τις βάσεις για την επιστροφή στον θρόνο του πρωταθλητή. Μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει πολύ καλά, τώρα υποδέχεται την επικίνδυνη Βιγιαρεάλ. Το μεγάλο ματς, όμως, είναι αυτό του "Καμπ Νόου", ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Αμφότερες έχουν κάνει τις... γκέλες τους και θέλουν τη νίκη ώστε να μην χάσουν επαφή με την κορυφή. Βέβαια, οι γηπεδούχοι προσφέρονται ως το ακλόνητο φαβορί.

Στην Α’ Ιταλίας, η Γιουβέντους ηττήθηκε από την Ιντερ με ανατροπή και είχαμε αλλαγή σκηνικού στη βαθμολογία, με τη Νάπολι να τίθεται επικεφαλής. Οι "παρτενοπέι" καλούνται να περάσουν νικηφόρα από την έδρα της υπολογίσιμης Τζένοα, ενώ η Γηραιά Κυρία έχει θεωρητικά ευκολότερο έργο, καθώς περιμένει την Κάλιαρι στην έδρα της. Την Ιντερ περιμένει "ύπουλη" έξοδος στο Εμπολι, ενώ η Μίλαν υποδέχεται τη Λάτσιο, πιθανότατα στο πιο εμπορικό ματς της αγωνιστικής.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΟΛΟΙ στο ΚΟΛΠΟ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ